Leder

Signalforvirring


af Ulrik Ricco Hansen

Skomagerens børn har altid hullede sko. Kommunikationsvirksomheder kan ikke finde ud af at kommunikere, og dem, der lever af at sende signaler, kan ikke finde ud af at sende de rigtige signaler. Der er en uhyggelig sfære af mystik og uklarhed omkring beboernes forhold til signal-leverandøren Stofa.

Som det fremgår af flere indlæg også i denne udgave af Skræppebladet, er der alt andet end ordnede forhold omkring kabel-tv. Der er løse forbindelser og flimmer i kommunikationen.

Først var der de famøse prisstigninger, som med raketfart gik op for hvert år, indtil de mange utilfredse røster resulterede i overgang til lille pakke. Eller var det nu det, der var baggrunden? Var der i virkeligheden årelange ulovligheder bag tvungen stor pakke, som Herman Nielsen skriver?

Knap havde de sure beboere sat sig i stolen, før Stofa nog­et kluntet lancerede Zaptor, der selv hos TV-avisen fik en hård medfart på grund af alt for dårlig teknik, levering og aftaler.

Her til april skulle alt så være på plads. Men til stor undren har alle beboere stadig fuld pakke med mange kanaler. Måske er det ændret på udgivelsesdagen for Skræppebladet, for det har Stofa meddelt, men man ved jo aldrig; der skal sættes filtre op, sandsynligvis inde i alle lejligheder i hele antenneforeningen, der vil ”beholde” den lille pakke, så det kan let trække ud.

Selvom Stofa lover at kommunikere godt og detaljeret på f.eks. de informationsmøder, som blev afholdt senere end lovet i november og december, kan selskabet åbenbart ikke finde ud af sine egne aftaler og forbehold. Det med timing er vist også et uhørt begreb, for breve fra Stofa kommer som regel få dage, før der sker noget vigtigt, eller der er tilmeldingsfrist.

For beboere, som gerne vil beholde den store pakke, er der total uklarhed om, hvad det koster, og hvad det fremover vil koste. Det ser ud til, at Stofas pris-tombola sender tilfældige regninger og gebyrer ud til beboere på må og få.
Tidligere var Antenneforeningen et slags filter, der lavede fælles aftaler med Stofa. Nu skal hver husstand lave individuelle aftaler, men hvorfor ikke til den samme pris? Og hvorfor tilbageholdes oplysninger og f.eks. kontrakter?

Antenneforeningen har ikke været særlig hjælpsom i sag­en med individuelle aftaler, og administrationen med en direktør, der også er formand for antenneforeningen, har tilsynelad­ende glemt at kæmpe for beboernes interesser.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2008-06 Juli

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2008-06 Juli forsiden af magasinet 2008-06 Juli

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data