Ordinære afdelingsmøder i foråret 2011

Brabrand Boligforening

Herved indkaldes til ordinære afdelingsmøder i henhold til vedtægternes §21 samt de beslutninger, der er blevet taget på de enkelte afdelingsmøder omkring afholdelse af ordinære afdelingsmøder.

Foreløbig dagsorden:

2. Årsberetning fra afdelingsbestyrelsen
  3. Afdelingens årsregnskab for 2010
  4. Evt. forslag

Denne dagsorden gælder for følgende afdelinger:
Afdeling XXII, Sonnesgården Torsdag den 7. april 2011 kl. 19.00 i afdelingens fælleshus, Sonnesgade 14

Foreløbig dagsorden for de afdelinger, der også har valg til afdelingsbestyrelsen m.m. om foråret:

2. Årsberetning fra afdelingsbestyrelsen
  3. Afdelingens årsregnskab for 2010
  4. Evt. forslag
  5. Valg:
    1. Afdelingsbestyrelsesmedlemmer + suppleanter
    2. Repræsentant til FAS (i afdelinger med ulige numre)
    3. Repræsentant + suppleant til Skræppebladet (i afdelinger med ulige numre)
    4. Evt. andet

Denne dagsorden gælder for følgende afdelinger:
Afdeling IV, Gellerupparken Mandag den 11. april 2011 kl. 19.00 i Foreningernes Hus (Nordgårdsskolen)
Afdeling V, Toveshøj Tirsdag den 12. april 2011 kl. 19.00 i Tousgårdsladen, Edw. Rahrsvej 6B
Afdeling VI, Holmstrup Mandag den 11. april 2011 kl. 19.00 i afdelingens selskabslokale, Jernaldervej 245

Forslag
Eventuelle forslag, der ønskes behandlet på afdelingsmøderne,
skal være indsendt til Boligforeningens kontor senest 14 dage før det pågældende møde

Med venlig hilsen afdelingsbestyrelserne

– – –

Redaktionens bemærkning vedr. valg: (jf. vedtægterne)

• Valg af repræsentant til FAS + suppleant
    Dette punkt er også på dagsordenen i alle afdelinger, der ikke har en repræsentant + suppleant til FAS (Fritidsforeningens AktivitetsStøtte).
  • Valg af medlem + suppleant til Skræppebladet
    Dette punkt er også på dagsordenen i alle afdelinger, der ikke har et afdelingsvalgt redaktionsmedlem + suppleant (for afdeling IV, Gellerupparken dog tre medlemmer + tre suppleanter)

For afdelinger med lige nummer her i det ulige årstal 2011 gælder valgene ét år. I afdelinger med ulige nummer gælder valget to år og er her almindeligt valg.
Valg til selve Fritidsforeningen foregår på generalforsamling (typisk i maj).
Alle med interesse for redaktionsarbejdet kan blive medlem af Skræppebladets redaktion. Læs mere om Skræppebladet og redaktionen.

Møder i dato-rækkefølge
Efterårets afdelingsmøder i april 2011 er med i Skræppebladets kalender med aktiviteter og begivenheder.