BB i nye administrationslokaler

Administationen flytter til Rymarken d. 22/12-2011

af journalist Marianne Stenberg, Brabrand Boligforening
foto (kun online) af Ulrik Ricco Hansen

Torsdag d. 22. december 2011 åbner Brabrand Boligforening i nye administrationslokaler på Rymarken 2 kun 1500 meter fra den ”gamle” administration.

Fra den dag er Brabrand Boligforening flyttet fra lokalerne i den hvide gård Tousgården på Gudrunsvej 10 til Rymarken 2. Boligforeningen har for en 4-årig periode lejet sig ind i NCC´s tidligere domicil på Rymarken. Det er den mørke bygning, der er placeret i krydset Åby Ringvej, Rymarken og Jernaldervej.

urh-rymarken2-DSCF9993

Administrationen holder i forbindelse med flytningen lukket tirsdag d. 20. december og onsdag d. 21. december. I de dage vil et flyttefirma pakke al kontorinventar ned og flytte det til Rymarken, hvorefter administrationen åbner igen torsdag d. 22. december kl. 09.30. Åbningstiderne vil herefter være som de plejer.

Ny adresse fra 22. december
Brabrand Boligforening
Rymarken 2
8210 Århus V

Adressen er nu blot Rymarken 2, 8210 Arhus V.

Telefonnummer er fortsat det samme. Ved at taste 89 31 71 71 får man fat på receptionen og derfra videre til udlejningen, bogholderiet, driften eller sekretariatet.

De nye administrationslokaler omfatter 1500 m2 fordelt på 3 etager. Det er ønske om mere plads, der gør, at Brabrand Boligforening indgår en midlertidig lejeaftale i nye lokaler. Det fysiske arbejdsmiljø i administrationen på Tousgården har længe været åbenbart utilfredsstillende for både medarbejdere, kunder og beboere. Bestyrelsen og ledelsen har derfor været gennem et forløb, hvor forskellige muligheder er analyseret. Da det ikke er hensigtsmæssigt at ændre på de eksisterende bygninger på Tousgården, valgte bestyrelsen at indgå et lejemål, der sikrer bedre fysiske forhold.

Det er en midlertidig aftale for 4 år, da vi har som mål ”at vende tilbage igen”. I forbindelse med Helhedsplanen projekteres flere kontorbygninger i Gellerup, hvor det vil være oplagt at Brabrand Boligforenings administration flytter ind, siger Torben Over­gaard, administrerende direktør.

Det er aftalt, at afdeling 4 Gellerupparken overtager Tousgården og en del af betalingen kommer fra forsikringsmidler tilgået afdelingen i forbindelse med den nedbrændte børnehave Viben. Det er besluttet som følge af Helhedsplanen ikke at genopføre denne institution, hvorfor afdeling 4 har valgt at anvende disse midler til at overtage Tousgården og dermed sikre brug af arealerne i tilknytning til gården. Efter ønske fra afdeling 4 forventes det, at det fremover bliver foreningen, der forestår administration og udlejning af lokalerne på Tousgården på lige fod med vores øvrige erhvervslejemål i foreningen.

I næste nummer af Skræppebladet vil der være billeder fra de nye administrationslokaler.