Åbent hus i Tranbjerg

Mulighed for at komme ind og se afdelingens boligtyper

af Marianne Stenberg, journalist Brabrand Boligforening

Lørdag den 9. juni kl. 11.00 – 14.00 er der åbent hus i vores nye 0 + boliger i Tranbjerg. 0 + betyder, at boligerne er indrettet med energitiltag, der giver beboerne gratis opvarmning, og beboerne kan forvente et tilskud til eget forbrug af strøm. Dermed får beboerne også en forholdsvis billig husleje. En 2-rums bolig på 80 m2 koster 5.860 kr. i husleje pr. måned.

Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at komme ind og se de enkelte boligtyper. Vores udlejningschef, arkitekt og udlejningsmedarbejdere er værter ved arrangementet og klar til at vise rundt og svare på spørgsmål.

Adressen er Østergårdsparken 103 – 111, 8310 Tranbjerg

Afdeling 25 Tranbjerg får 60 boliger fordelt på 11 enheder i 2 plan. Der kommer 4 typer i byggeriet 2-, 3-, 4- og 5 rums boliger på henholdsvis 80, 102, 109 og 114 m2.

I stedet for en traditionel fjernvarmeløsning får boligerne i Tranbjerg et nyudviklet energisystem kaldet solprisme, der er udviklet i samarbejde med Velux og Danfoss.

Solprismet indeholder både en varmepumpe og et ventilationssystem, der udskifter luften i boligerne en halv gang i timen.

Udvendigt er prismet forsynet med solceller til levering af strøm samt solfangere, der supplerer varmepumpen til opvarmning af luft og vand. På Brabrand Boligforenings hjemmeside www.bbbo.dk kan man under boliger/byggeri se film fra byggeriet, da vi afholdt rejsegilde d. 19. april.