Helhedsplanen på Facebook

Følg Helhedsplanen på Facebook – Helhedsplanen Gellerup Toveshøj

Af journalist Marianne Stenberg, Brabrand Boligforening

Helhedsplanen Gellerup Toveshøj er nu på Facebook. Her kan du blandt andet følge med i brugerprocessen og deltage i debatten samt komme med dine input og ønsker til beboerhuse og bypark. Med Instragram kan du også dele dine billeder under titlen Mit Gellerup.

Vi håber meget, at du vil følge os på Facebook. Hermed en opfordring til alle beboere i Brabrand Boligforening: Giv os et Synes godt om og følg med i, hvad der sker i Helhedsplanen Gellerup.

Her følger vi beboerhusene, byparken, nedrivningerne, anlæggelsen af de nye veje, urban farming m.m. med billeder, videoer og korte statusopdateringer, så det er let i løbet af ugen at være bare lidt opdateret på, hvad der sker i Gellerup og Toveshøj.

Scan koden og følg os på Facebook.

QR-kode til https://www.facebook.com/helhedsplangellerup