Opsigelser til tre blokke på Bentesvej

Beboere har fået opsigelser. Boligforening åbner informationskontor i blok

Af journalist Marianne Stenberg, Brabrand Boligforening

Tirsdag d. 14. maj fik alle beboere i de tre blokke på Bentesvej, der skal nedrives, uddelt opsigelse. Beboerne har med opsigelserne fået 1 års varsel, da blokkene er aftalt med Aarhus Kommune til at skulle nedrives 1. juni 2014.

Opsigelser blev afleveret af medarbejdere – her administrationschef Rune Utoft

To af blokkene nedrives for at give plads til Aarhus Kommunes nye kontorbygning, og én blok nedrives for at give plads til Bygaden fra Bazar Vest til City Vest. Nedrivningerne sker som en del af Helhedsplanen Gellerup og Toveshøj. Opsigelser blev personligt afleveret af medarbejdere fra Brabrand Boligforening.

Brabrand Boligforening har åbnet et informationskontor på Bentesvej 29 st. th. Kontoret er indtil videre åbent:
Mandag kl. 12 – 16
Onsdag kl. 15 – 19
Torsdag kl. 15 – 19
Her vil der være medarbejdere fra Driftskontoret og udlejningen, som vil være klar til at hjælpe beboerne. Derudover vil medarbejdere også hjælpe beboerne ved personlig henvendelse for at tilbyde dem information og vejledning.

To udlejningsmedarbejdere er klar i Informationskontoret på Bentesvej

På Driftskontoret er der flyttet to medarbejdere over til projektet, så de har fokus på den store opgave, det er at hjælpe beboere i de tre blokke. Det gælder også udlejningen i administrationen, som har fået ansat ekstra personaleressource. Ahmad Mansoura vil i store perioder have som arbejdsopgave at servicere de beboere, der er berørt af nedrivningerne. Ahmad er derfor ikke altid at træffe som varmemester. Abdulkarim Seyam er derfor konstitueret som varmemester det næste år.

Der vil i juni blive afholdt informationsmøder for beboerne i de tre blokke. Der er aftalt tre informationsmøder på henholdsvis arabisk, somalisk og dansk/engelsk med tolke til stede. Invitation sendes til beboerne i de tre røde blokke.

24. maj har administrationen møde med Beboergruppen, som repræsenterer beboerne i de tre røde blokke.