Fra beboerrådgiverne

Støtten til sommerens populære ferieophold til økonomisk trængte familier er usikker, efter Folketinget har taget 300 millioner kroner fra feriefonden

Illustration (kun online) af Jesper Ankjær

Her i februar-nummeret af Skræppen plejer vi at oplyse om mulighederne for, at børnefamilier med en presset økonomi kan søge om et ferieophold gennem beboerrådgiverne.

Pengene til disse ferier er siden 1982 søgt hjem gennem diverse puljer i ministerier samt forskellige private fonde. Gennem de seneste 10 år har det primært været midler fra Arbejdsmarkedets Feriefond, der har udgjort det økonomiske grundlag for disse ferier.

Finansloven nappede kronerne
Desværre har flertallet af Folketingets partier besluttet at tage mere end 300 millioner kroner i fonden i forbindelse med den seneste finanslov. Fondens bestyrelse besluttede derfor på sit møde i december at udskyde sin beslutning om tildeling af penge, da de ikke kunne gennemskue konsekvenserne af denne (store) dræning af fondens midler.

Fortsat optimistisk
Vi har fået den meddelelse, at de regner med at have mere overblik over situationen i løbet af januar, og på trods af at vi selvfølgelige er meget bekymrede for ferietilbuddets overlevelse, så håber vi på at kunne bringe positivt nyt i næste nummer. Så husk: Tjek Skræppebladet i marts!

Med venlig hilsen
Abelone, Maryam og Jens
Beboerrådgivere

Sommerferietilbud (arkiv-illustration)
Del eller print denne side:  Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT

For at undgå spam skal du skrive bogstaver og tal fra billedet herunder:
(indlæser langsomt)
 
 
© 1970-2018
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt