Nyt fra administrationen

Jagten på fællesskabet

af Lotte Pape

Brabrand Boligforening har indgået et samarbejde med Gellerup Bibliotek samt flere af de lokale fritidsklubber og skoler om projektet ”Jagten på fællesskabet”.

I løbet af maj måned er der aftalt to workshops på Gellerup Bibliotek, hvor op mod tredive drenge og piger i 11-12-års-alderen fra Gellerupparken og Toveshøj mødes om det digitale spil Minecraft, hvor det fiktive almene boligområde ”Lykkeparken” er opbygget.

Her skal børnene fx komme med bud på, hvordan ændringer i de fysiske rammer kan skabe mere tryghed for beboerne. Det er håbet at styrke deltagernes stolthed over den måde, de bor på, og opfordre dem til at tage del i fællesskabet. Med dette projekt bidrager de til skabelsen af et aktivt lokalsamfund, hvor beboerne er bevidste om de demokratiske muligheder, de har. ”Jagten på fællesskabet” foregår på 10 af landets børnebiblioteker i samarbejde med BL – Danmarks Almene Boliger og DAC – Dansk Arkitektur Center.

Vi cykler til arbejde
Brabrand Boligforening deltager i maj måned i kampagnen ”Vi cykler til arbejde”. Så husk at heppe, hvis du ser en varmemester, afdelingssekretær eller andre ansatte, der tramper ekstra hårdt i pedalerne. Kampagnen sætter bl.a. fokus på de mange fordele ved at cykle, som fx:
• Færre sygedage
• Forbrænde flere kalorier
• Spare på CO2 og transportudgifter.

Bente Ryolf

Farvel til Bente Ryolf
HR-sekretær Bente Ryolf har valgt at gå på efterløn efter mere end 25 år som ansat i Brabrand Boligforening, hvor hun blev ansat i 1986. Der var fælles morgenkaffe for alle medarbejdere mandag den 27. april, hvor der blev taget behørigt afsked med Bente. Vi ønsker Bente alt godt i fremtiden og takker for de mange års samvittighedsfuldt arbejde i Brabrand Boligforening.