Redaktionsgruppe til facebook

Hjælp os med at finde og fortælle de gode historier på facebook

Af Lotte Pape, kommunikationschef

Brabrand Boligforening er gået på facebook, hvor vi rigtig gerne vil fortælle om livet i vores 25 afdelinger for nuværende og mulige beboere. Det har vi brug for din hjælp til!

Giv os din gode historie
Derfor nedsætter vi en redaktionsgruppe med beboerrepræsentanter, der kan fortælle den gode historie ude fra afdelingerne, som vi andre også fortjener at kende til. Måske har du taget et fantastisk foto?

Det kan også være, du har en god idé til en konkurrence. Eller forslag til en lille video, vi kan lave om et relevant emne, fx med et godt råd. Hvis du har lyst til at være med, så send en e-mail til kommunikationschef Lotte Pape på lopa@bbbo.dk.

Følg siden
Vi håber også, at rigtig mange af jer vil følge siden og like, dele eller kommentere opslagene, så siden bliver et levende bevis på, at Brabrand Boligforening har engagerede og aktive beboere.