Privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Du accepterer nedenstående privatlivspolitik, når du besøger Skræppebladets hjemmeside.
Ifølge et EU-direktiv skal udbydere af hjemmesider oplyse om behandling af personoplysninger herunder brug af cookies og mulighed for at undgå at bruge cookies.
Læs lovteksten.

1. Ejeroplysninger
Hjemmesiden udbydes af:
Skræppebladet
Forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening
Gudrunsvej 2 kld
Ny redaktionsadresse fra marts 2012:
Beboerhuset Yggdrasil, Dortesvej 35A 8220 Brabrand
E-mail: redaktion@skraeppebladet.dk
Se flere kontaktoplysninger på redaktionssiden: http://skraeppebladet.dk/redaktionen

2. Generelt
Dette website ejes af Brabrand Boligforening, Gudrunsvej 10 A, 8220 Brabrand
Ny adresse fra 22. december 2012: Rymarken 2, 8210 Århus V,
og når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Skræppebladet oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og, hvem du eventuelt kan kontakte vedrørende de indsamlede oplysninger.

Skræppebladet indsamler oplysninger via hjemmesiden om brugerne og deres besøg på to måder:
– Ved brug af såkaldte cookies
– Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

3. Cookies
Deklaration af websitets brug af cookies:

Formål med brug af cookies: Interne cookies Eksterne cookies
Teknisk funktionalitet JA JA
Trafikmåling nej JA
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) nej nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering nej nej

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din harddisk af din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera eller lignende). Den kan bruges til at genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger (udover evt. brugernavn og krypteret password for registrerede brugere) gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Når du besøger Skræppebladets hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies, og hvordan du kan slette de cookies, der ligger på din harddisk.

Det er desuden muligt at læse nærmere om, hvad en cookie er på http://minecookies.org/

3.1. Så lang tid opbevares cookies
Din browser sletter enhver cookie sletter efter et vist tidsrum (kan variere), men de fornyes ved ethvert besøg. Nogle cookies slettes når du lukker browseren.

3.2. Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

3.3. Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

3.4. Hvad cookies bruges til på Skræppebladets website
Skræppebladets interne (1. parts) cookies anvendes til at lagre brugernavn, så du let kan logge ind, hvis du er oprettet som bruger og gerne vil kunne oprette og redigere dine blogindlæg og kommentarer. Skræppebladet bruger også cookies til at undgå spam og til at gøre det lidt lettere for dig at finde rundt mellem siderne og kunne deltage i fx afstemning eller quiz.

Eksterne (3. parts) cookies anvendes til at føre statistik (via Google) over antallet af brugere samt oplysninger om geografi og computerens udstyr for at tilpasse og udvikle funktionalitet og indholdet på websitet. Der anvendes også cookie til at gøre det let for dig at dele eller synes om indhold på Facebook. Der vil endvidere oprettes cookies når du besøger sider med fx kort (Google/Bing) eller video (Youtube).

3.5. Skræppebladet er annoncefri
Ligesom det trykte magasin er Skræppebladets hjemmeside fri for kommercielle annoncer, og der anvendes intet annoncørnetværk som fx doubleclick.net, 247realmedia.com eller Google.

4. Brug af personhenførbare oplysninger
Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

4.1. Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Skræppebladet indsamlet via hjemmesiden kan du få din browser til at vise dig cookies fra skraeppebladet.dk eller logge ind og se din brugerprofil. For evt. yderligere oplysninger kan skal du rette henvendelse på webmaster@skraeppebladet.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personoplysninger tilsendt via e-mail eller almindelig post opbevares forsvarligt i Skræppebladets redakionslokaler og server med begrænset, kontrolleret adgang. For næsten alle personer vil det gælde, at Skræppebladet kun lagrer oplysninger som er offentligt tilgængelige, fx navn, adresse og indholdet af artikel/læserbrev publiceret i Skræppebladet.

4.2. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4.3. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

5. Yderligere information
Læs om

Seneste opdatering: 29. juli 2012




Del eller print denne side:  



 
 
© 1970-2017
Skræppebladet - Beboerhuset Yggdrasil - Dortesvej 35A - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | WP | Kontakt