Byråd siger ja til at afvise lejere

gellerup-ingen-adgang1.jpg
Århus Byråd vedtog onsdag aften at give afdelingerne Toveshøj og Gellerupparken lov til at sortere i lejerne. De to afdelinger i Brabrand Boligforening kan fremover sige nej til kontanthjælpsmodtagere og andre, som har modtaget ydelse i over et halvt år. Altså når det gælder indflytning – ingen nuværende beboere berøres direkte af beslutningen.

Kombineret udlejning er et af elementerne i den såkaldte helhedsplan, som boligforeningen og kommunen har samarbejdet om, og som er fremlagt i høring.

Børn og Unge-rådmand Bünyamin Simsek glædede sig over beslutningen, men understregede i lighed med flere andre partier, at kombineret udlejning ikke kan stå alene, skriver Jyllandsposten og citerer ham: “Det er glædeligt, at vi nu kan få iværksat kombineret udlejning i Toveshøj og Gellerup. Vi kan bruge det som et redskab, men det er mere af nød end af lyst.”

Ifølge avisen har Enhedslistens Keld Hvalsø en anden holdning: “Hvad er alternativet for de svageste af de ressourcesvage, som man nu afskærer fra at leje boliger i flere og flere områder? Hvor i kommunen skal de bo?”

Læs mere om byrådsmødet og kombineret udlejning i Jyllandsposten: http://jp.dk/indland/aar/politik/article1086856.ece
Jyllandspostens hjemmeside: http://jp.dk

Også gengivet på Århus.dk: http://www.aarhus.dk/aa/portal/bolig/nyheder/indhold?articleId=31908

Læs mere på Skræppebladets blog om helhedsplanen

Blogartiklen er oprettet: 13. sep 2007


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt