Reception: ”Lever du, eller overlever du?”

KRAM -faktorerne: Kost-Rygning-Alkohol-Motion. (ARKIV-FOTO)
Gellerup Bibliotek inviterer til reception i morgen tirsdag i anledning af at jobkonsulent og livsstilsvejleder Ingrid Videbech, der arbejder i Jobhjørnet på Gellerup Bibliotek har udgivet bogen ”Lever du, eller overlever du?” Den handler om KRAM -faktorerne (Kost-Rygning-Alkohol-Motion).

Ved receptionen vil der være taler af Rådmand for Sundhed og Omsorg Dorthe Lausten, og af forfatteren selv. rådmanden vil i sin tale have fokus på de generelle initiativer som Magistraten for Sundhed og Omsorg tager i Gellerup-området. Forfatteren Ingrid Videbech vil udover at fortælle om bogen også fortælle om det daglige arbejde som jobkonsulent/livsstilsvejleder.

At komme af med uvanerne
Saxo.com skriver om bogen bl.a.: “Somme tider møder vi nogle mennesker for hvem, det er lykkedes at lægge deres liv om. Måske har de lagt en mangeårig vane med at ryge bag sig, måske er de gået fra et liv med alt for meget alkohol til at nyde et glas vin ind imellem. De er sluppet ud af en konstant mad besættelse, de har lært sig en balance mellem arbejde og familie eller forbedret deres relationer til omverden.
Fælles for disse mennesker er, at de har gjort noget, mange af os drømmer om. En drøm som vi bliver ved med at skubbe foran os til engang, når vi har bedre tid, bedre råd eller flere kræfter. Men sandheden er, at der ikke findes noget bedre tidspunkt end nu.”

Tid
Reception på Gellerup Bibliotek tirsdag d. 30. oktober kl. 15.30

Læs mere
Læs om arrangementet hos Gellerup Bibliotek: http://www.aakb.dk/sw54702.asp
Hjemmeside for Gellerup Bibliotek: http://www.aakb.dk/sw70704.asp

Læs om bogen hos den danske internet-boghandel Saxo.com: http://www.saxo.com/item/3569666?resultid=AECFA04D

Læs Skræppebladets blog om Gellerup Bibliotek.

Blogartiklen er oprettet: 29. okt 2007


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt