Job: Skræppebladet søger fotograf

Fotograf (ARKIV-FOTO)
Skræppebladet søger lønnet fotograf. Efter vores mangeårige fotograf valgte at stoppe ved årsskiftet har Skræppebladet haft en turbulent tid med hensyn til fotograf, hvor mange gode og professionelle billeder fra forskellige midlertidige fotografer har prydet bladets sider.

Skræppebladet produceres af frivillige skribenter, hvoraf de fleste er valgt på beboermøderne i afdelingerne i Brabrand Boligforening. De frivillige skribenter får hjælp fra ansatte på bladet, der står for bl.a. layout, tegning, internet og foto.

Fotografen betales for sit arbejde . Vi søger en fotograf der har mod på at være en del af redaktionen i et vist omfang og ellers levere fotos efter tilkaldelse. Typisk til cirka tre opgaver pr. udgivelse (Skræppebladet udkommer 10 gange om året).

Foruden et honorar pr. foto refunderes udgifter til bl.a. materialer og transport (efter nærmere aftale).

Er du interesseret? Send en mail til redaktion@skraeppebladet.dk

Se om stillingen er besat: Gå ind på Skræppebladets hjemmeside under “redaktion” og rul ned til “foto”. Hvis der står at vi søger en fotograf, så skriv hurtigst muligt. Men måske har vi blot en midlertidig fotograf på prøve, så skriv alligevel: Alle fotografer ansættes på prøve en enkelt udgave, hvorefter vi sammen evaluerer om samarbejdet skal fortsætte. Evt. kan der aftales en ny prøveperiode for næste nr.

Blogartiklen er oprettet: 09. nov 2007


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | okt | nov | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt