Boligforeningens nye højskole i Gellerup

FOTOMANIPULATION baseret på ARKIVFOTO
Kendte folk fra Brabrand Boligforening er stærkt repræsenteret i bestyrelsen for den nye folkehøjskole, der er undervejs i Gellerup. Næstformand i boligforeningen, Keld Albrechtsen er valgt til formand for bestyrelsen, hvor Gellerupbetjenten Lars Bro er næstformand – han er også med i foreningsbestyrelsen for Brabrand Boligforening og med i afdelingsbestyrelsen for Gellerupparken. I bestyrelsen er også Lene Christensen, der er formand for Socialdemokratiet i Brabrand og beboer i Gellerupparken.

Leder af det sociale boligsekretariat Jens Møller, der bestyrer de mange millioner bevilget fra Landsbyggefondens Ghettopulje til Århusområdet er også valgt, ligesom Helle Lykke Jørgensen fra Boligforeningen Ringgården, Abdiwali Said Adan fra Somali Community og Anett S. Christensen fra det nye Kvindehus Århus.

Repræsentantsbabet, der mødtes til stiftendende repræsentantskabsmøde for leden, består af Brabrand Boligforening, Århusbo, Præstehaven, AAB, Viby Andelsforening, Århus Omegn, Ringgården og Al2Bolig. Foruden de mange boligforeninger er også det boligsociale fællessekretariat med i repræsentantskabet der også tæller forskellige foreninger, Aarhus Universitet, Aarhus Tekniske Skole og Testrup Højskole.

Højskolen leder nu efter lokaler og forventer at det første hold kan starte i januar 2009.

Blogartiklen er oprettet: 04. dec 2007


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt