Forum: Antenneforening i krig med Stofa

Ifølge madshh på Digital.tv, oplyser Stofa, at Antenneforeningen Århus er i krig med både Viasat, Canal Digital og Stofa:

“Jeg kontaktede i dag, 2.1.2008, Stofa for at høre hvornår Zaptor-temapakkerne er forhandlet på plads. Svaret var noget overraskende, at Århus Antenneforening åbenbart ligger i konflikt med både Viasat, Canal Digital og også Stofa på samme tid. Stofa mener det kan komme til at tage op til 3 måneder før pakkerne er faldet endeligt på plads, hvilket for mig at se virker amatøragtigt! Man kan da ikke lancere Zaptor konceptet uden man som kunde aner hvilke pakker man kan få, og hvad prisen kommer til at ligge på,” skriver madshh og fortsætter sin beretning:

“Herudover sagde den åbenmundede stofa-medarbejder, at jeg faktisk skulle være glad for at kabelpakkerne er forsinkede i Århus, fordi der åbenbart er meget store kvalitetsproblemer med Zaptorboksen. Telefonerne er er rødglødende på Sjælland, fordi det hele hakker og billedet låser.
Det virker ikke som om Stofa har særlig godt styr på det!”

Også ifølge antenneforeningens hjemmeside er der knas med forhandlingerne: “Antenneforeningen Aarhus er ikke færdig med forhandlingerne med Stofa om betingelser og programvalg på denne nye digitale platform.”

Læs nyheder fra Antenneforeningen Århus: http://www.antenneforeningen-aarhus.dk/Sidste_nyt/sidste_nyt.html

Læs forum-debatten http://digitalt.tv/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2486
Hjemmeside for Digital TV: http://digitalt.tv/

Læs Skræppebladets blog om antenneforening, kabel-tv og stofa.

Blogartiklen er oprettet: 03. jan 2008


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt