Brabrand Boligforening får nyt website

I anledning af Brabrand Boligforenings 60-års jubilæum får boligforeningen bl.a. et forfrisket ansigt på internettet. Lanceringen af det nye site sker dog ikke på jubilæumsdagen den 29. april.

Boligforeningens nye site får bl.a. blogs, booking, flash og mange nye funktionaliteter.

BB på webben historisk
Brabrand Boligforening startede sin webkarriere med en hjemmeside, der stort set kun bestod af nogle få gif-billeder med tekst på. Da danskerne for alvor tog internettet til sig, fik Brabrand Boligforening hurtigt en mere omfattende hjemmeside, som siden er opdateret og udbygget med hundredevis af sider og dokumenter.

Hidtige hjemmeside
Den hidtige hjemmeside bærer dog præg af datidens teknologi, manglende formatering i forhold til dagens søgemaskiner (som f.eks. Google), og ikke mindst skærmstørrelse. Vi har alle fået større skærme og mange finder det underligt med den yderst sparsomme plads, der vises information på.

Det bliver der alt sammen lavet om på i det nye website, der både bliver større – også i skærmbredde – og mere avanceret. Ifølge Skræppebladets kilder bliver der bl.a. blogs for udvalgte ansatte/folkevalgte, booking af f.eks.selskabslokaler og andre funktioner som kendes fra langt de fleste moderne vebsites. Der bliver også lys og blink med forskellige flash-animationer og andre interaktive elementer.

Folkene bag
Det er det Århusianske reklamebureau “Særpræg”, der har designet den nye hjemmeside, ligesom de har designet den nye hjemmeside for Antenneforeningen Århus, hvis formand er direktør i Brabrand Boligforening.

Teknologien bag den nye hjemmeside er det cms-system, der hedder Dynamic Web, og dem der står for kode- og formateringsarbejdet er firmaet Up-Site i Åbyhøj.

Det bliver dog i høj grad Brabrand Boligforening, der står for det indholdsmæssige. Ikke mindst efter det nye site er i luften, hvor det stort set kun er ansatte og folkevalgte som udbygger og vedligeholder den nye hjemmeside.

Skræppebladet
Beboerbladet kører videre med sin egen hjemmeside med blog, indlæg, pdf-arkiv og naturligvis webudgaven af bladet for beboere i Brabrand Boligforening.
Den nye hjemmeside for Brabrand Boligforening vil også efter jubilæums-udgaven dække cirka de samme områder som i dag. Og alstå ikke Skræppebladet.

LINKS

Brabrand Boligforening: http://bbbo.dk

Skræppebladets trykte udgave: http://skraeppebladet.dk

Blogartiklen er oprettet: 24. apr 2008


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | okt | nov | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt