Flere beboerundersøgelser i Brabrand Boligforening


Først var det Rødlundparken i 2005 og de fem afdelinger i Hasselager 2006, der fik lavet en beboerundersøgelse. Resultaterne var både gode og positive, og flere afdelinger stillede sig i kø for at få lavet tilsvarende undersøgelser, der kunne vejlede afdelingsbestyrelser, administration og repræsentantskab med flere. Blandt afdelingerne var Thorsbjerg på Holmstrup Mark og de to store afdelinger i Gellerup.

Sidste år blev en undersøgelse gennemført i Gellerupparken og Toveshøj i samarbejde med Det Boligsociale Fællessekretariat, og resultatet kan du bl.a. læse om i Skræppebladets december-nummer. I år er turen kommet til Sonnesgården og herefter følger en undersøgelse i afdelingerne på Holmstrup Mark, fremgår det af Brabrand Boligforenings Nyhedsbrev, der som noget nyt kan hentes af alle der har adgang til internettet:

“Sonnesgården går nu i gang med en beboerundersøgelse. Det sker i samarbejde med administrationen og iværksættes på samme måde, som de tilfredshedundersøgelser, der er gennemført i Harlev og Hasselager. Der er  fokusgruppe-møde d. 20. februar og kort tid herefter udsendes spørgeskemaer.
Holmstrup Mark har udtrykt ønske om, at administrationen gennemfører en tilsvarende undersøgelse.”

Læs mere:
Hjemmeside for Brabrand Boligforening: http://brabrand-bolig.dk
Nyhedsbrev februar 2009
om bl.a. beboerundersøgelser
Målinger og metode
Eksempel på et spørgeskema
Resultat fra Rødlundparken (PDF)
Resultat fra Hasselager (PDF)

Det Boligsociale Fællessekretariat i Århus, http://www.bydele.dk/
Resultat fra Gellerupparken og Toveshøj (PDF)

Blogartiklen er oprettet: 15. feb 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt