Indenrigs- og socialminister besøgte Gellerup

Indenrigs- og socialminister Karen Ellemann besøgte Gellerup for at se på arbejdet med udsatte unge i Århus, oplyser Århus Kommune. Ministeren besøgte Århus og rådmand Gert Bjerregaard i mandags og blev orienteret om helhedsplanen for Gellerup.
Det blev efterfølgende til et to-timers lynvisit i Gellerup og ministeren besøgte også  bl.a. værestedet i Jægergårdsgade.

På den lille rundtur i Gellerup fortalte direktøren for magistraten for Sociale forhold og Beskæftigelse, Erik Kaastrup-Hansen, ministeren om arbejdet med helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj, skriver Helle Hansen på Århusvest.dk. Her fremgår det også at:

“Gåturen bragte ministeren forbi Klubberne i Gellerup, og her nåede hun at se den nye legeplads, som bliver inviet på tirsdag. Sidste stop var ved GLOBUS1, hvor ministerbilen stod klar til at køre ministeren tilbage til København”

Glad Bjerregaard
”Jeg har i dag haft en god dialog med Karen Ellemann om helhedsplanen. Mit forslag om en ambitiøs og gennemgribende løsning, der skal løfte Gellerup op på niveau med resten af Århus, blev modtaget med stor interesse fra ministerens side.
Jeg ser gerne, at staten kommer på banen i forhold til at understøtte helhedsplanen, og derfor glæder det mig, at ministeren har afsat tid til at besøge Gellerup,” siger Gert Bjerregaard ifølge kommunens hjemmeside.

Foruden helhedsplanen fik Karen Ellemann en indføring i Specialteamets arbejde med udsatte, utilpassede unge i det vestlige Århus.

LÆS MERE:
Hjemmeside for Århus Kommune: http://aarhuskommune.dk
Ministerbesøg i Århus

Hjemmeside for Århusvest.dk: http://www.aarhusvest.dk
Ny minister på lynvisit i Gellerup

Blogartiklen er oprettet: 30. apr 2009. Opdateret 01. maj 2009 kl. 12:08


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt