DSB-Harry venter forgæves på bussen i Lyngby

Den lille landsby vest for Århus har mistet sin busforbindelse, men bussens læskure står der stadig. Og her sidder han så og venter. Og venter. En plakat lader den lilla plys-Harry kendt fra DSB’s reklamer stille det uundgåelige spørgsmål: Hej du der – hvornår kommer bussen?

Inger Fogsgaard er den lokale beboer bag den sjove happening med det alvorlige budskab.

“Jeg har tidligere arbejdet ved DSB og valgte at bruge Harry som blikfang for kampagnen. Det var ­vigtigt for mig, at han sad der, da Lyngbygaard Golf Center for nylig holdt ind­vielse, for da var borgmester Nicolai Wammen på besøg. Og han må have set Harry.
Det er et stort tab for byen, og nu må forældre og andre bare køre og køre i bil, hver eneste gang, de skal noget, og vi må både hente og bringe, når vi skal have besøgende, der ikke har bil,” fortæller Inge Fogsgaard ifølge stiften.dk, der også kan berette at Harry er blevet væk:

“I sin lange ventetid er Harry dog forsvundet et par gange. Desværre ikke fordi der kom en vildfaren bus forbi, men fordi langfingrede personer ikke har kunnet stå for fristelsen til at tage Harry med sig.”

Derfor bliver Harry nu kun fundet frem når Inger Fogsgaard er sikker på at der kommer mange og gerne kendte personer til byen.

I Lyngby ligger en af Brabrand Boligforenings mindste afdelinger med fire ældrevenlige rækkehuse opført i 1996 i røde mursten.

Læs mere:
Hjemmeside for Århus Stiftstidende: http://stiften.dk
Hvem sidder der i skærmen?

Hjemmeside for Skræppebladet: http://skraeppebladet.dk
Klummen: Ingen bus – Kommunen har ikke råd

Blogartiklen er oprettet: 16. maj 2009


Del eller print denne side:  

Tilbagevisende links


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt