Hundeangreb på svævebane ved Odinsgård


Det skulle ellers være så hyggeligt. Børn og voksne kunne få en svævetur ned over skråningen mellem Odinsgård og Grimhøj Gård i naturområdet på Holmstrup Mark. Men svævebanen er blevet angrebet af hunde. De store og bidske af slagsen, som har leget med svævebanens sæde og tygget det i tusinde stykker. Nu er der kun et lille stykke jern tilbage. Ærgerligt, for netop i dag er der indvielse af områdets mange nye aktiviteter.

Den selvejende institution Hasle Bakker afholder i eftermiddag indvielse af området og de mange nye aktiviteter. Der er bl.a. etableret cirkelrunde pladser med picnic-hytter og store legeredskaber. En del af dagens åbnings-arrangementer er bl.a., at Borgerservice uddeler gratis is til dem, der tager ruten fra åbningsceremonien ved Hasle Bakker og Tovshøjskolen til den plads, der kaldes Gamma.

Gamma er det sted, hvor svævebanen er placeret og mange børn bliver sikkert frygtelig skuffet, når de kan se svævebanen, men ikke få en tur uden at klamre sig lidt for meget til ophænget og det sæde, som ikke rigtig er der.

Det er ikke den selvejende institution Hasle Bakker, der står for legeredskaberne og deres vedligeholdelse men derimod Århus Kommune.

Hundeforbud
Alle afdelinger i Brabrand Boligforening, der grænser op til naturområdet, har enten forbudt hundehold eller har i efteråret vedtaget et forbud mod at holde muskelhunde. De muskelhunde, der boede i afdelingerne ved forbudets vedtagelse, har fået lov til at blive boende mod en behørig registrering hos varmemesteren.

Arkivfoto fra 23. marts. Svævcebanen er etableret og mangler kun at få jævnet faldsand.

Arkivfoto fra 23. marts. Svævebanen er etableret og mangler kun at få jævnet faldsand.

Læs mere:
Skræppebladets blog:
Endnu en indvielse af Hasle Bakker

Blogartiklen er oprettet: 25. maj 2009


Del eller print denne side:  

4 kommentarer til
“Hundeangreb på svævebane ved Odinsgård”


 • 1

  kh skriver:

  ang svævebane, så har jeg aldrig, trods jeg flere gange daglig går forbi set hunde rende der, og som (undskyld mig) latterlig udtalt, >De store og bidske af slagsen, som har leget med svævebanens sæde og tygget det i tusinde stykker<
  jeg har tilgængæld set en del unge fyre, hærger der omkring, og fjollet rundt…?????


 • 2

  kh skriver:

  ja, og har så vel at bemærke at den langsomt er faldet fra hinanden over flere dage…


 • 3

  kh skriver:

  prøv engang at kig godt godt på billedet der så fint er på siden, og så prøv igen at bilde mig ind at det er hunde af nogen slags som har haft tænderne i den, for det er da ganske tydeligt..
  det gør mig vred og skuffet at man skal gi hunde af bestemt type skylden, fordi at det er et emne som er populær i medierne, og ja endnu engang, så syntes jeg er det er latterlig jounalistik og så komme med en sådan tekst som >De store og bidske af slagsen, som har leget med svævebanens sæde og tygget det i tusinde stykker<
  -igtig flot!!


 • 4

  kh skriver:

  rigtig flot!!

Tilbagevisende links


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt