Nye rådmænd: Bjerregaard skifter stol

Laura Hay ny rådmand: Gert Bjerregaard får en ny rådmandsstol at sidde i pr. 1. juni, og overtagelsen markeres med reception i dag. Han overtager posten som rådmand for Børn og Unge, som ellers har været plads for tidligere borgmester Louise Gade. Efter 16 år i århusiansk politik ønsker hun ikke at genopstille ved byrådsvalget i november. Efterfølgeren til Bjerregaards hidtidige plads som rådmand for sociale forhold og beskæftigelse overtages af 32-årige Laura Hay, der også sidder i byrådet for Venstre.

De tre et halvt år Gert Bjerregaard har siddet på posten som socialrådmand har han flere gange gjort sig bemærket med bl.a. markante holdninger om Århus Vest, Brabrand Boligforening og helhedsplanen for Gellerup, der dækker området omkring Gellerupparken og Toveshøj.

”Det har været utroligt spændende at være rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i de tre og et halvt år, der er gået. Vi kan se tilbage på en række flotte resultater. Fx har vi haft succes med at åbne døren til arbejdsmarkedet for de borgere, der traditionelt har sværest ved at komme i job, det gælder ikke mindst flygtninge og indvandrere,” siger Gert Bjerregaard ifølge kommunens hjemmeside.

“Det er en stor opgave, som jeg glæder mig til at gå i gang med. Mange århusianeres hverdag er afhængig af den kommunale service, som Afdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse tilbyder. Det skal vi måles på. Og det glæder jeg mig til at blive målt på,” siger Laura Hay, der bliver Bjerregaards efterfølger på rådmandsposten for sociale forhåld og beskæftigelse.

Læs mere:
Hjemmeside for Århus Kommune: http://aarhuskommune.dk
Ny social- og beskæftigelsesrådmand

Blogartiklen er oprettet: 28. maj 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | okt | nov | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt