Stiften: Læs Skræppebladet om hundeangreb på svævebane


Stiften kigger med på Skræppens blog: Mandag blev naturområdet ved Hasle Bakker, mellem Edwin Rahrs Vej og Jernaldervej indviet af bl.a. tre rådmænd, der sammen med mange gæster besøgte nogle af områdets nye pladser med picnichytter og udendørs legeredskaber. Men på plads Gamma mellem Odinsgård og Grimhøj Gård er svævebanen blevet angrebet af hunde, som har bidt sædet i tusinde stykker. Denne vinkel havde Århus Stiftstidendes udsendte set omtalt på Skræppebladet, og Stiften.dk bringer i dag historien suppleret med bl.a. følgende udtalelse:

“Det er ærgerligt, men det er den virkelighed, vi må indrette os efter. Derfor laver vi også alle redskaber i robuste materialer,” lyder fra arkitekt Tina Seerup fra Århus Kommunens afdeling for Natur og Miljø.

Læs mere:
Hjemmeside for Århus Stiftstidende: http://stiften.dk
Ny svævebane ædt af kamphunde

Skræppebladets blog http://blog.skraeppebladet.dk
Hundeangreb på svævebane ved Odinsgård
Endnu en indvielse af Hasle Bakker

Blogartiklen er oprettet: 26. maj 2009. Opdateret 01. jun 2009 kl. 15:46


Del eller print denne side:  

2 kommentarer til
“Stiften: Læs Skræppebladet om hundeangreb på svævebane”


 • 1

  kh skriver:

  endnu engan medierne som er de værste syndere i hunderacisme..!

  ang svævebane, så har jeg aldrig, trods jeg flere gange daglig går forbi set hunde rende der, og som (undskyld mig) latterlig udtalt, >De store og bidske af slagsen, som har leget med svævebanens sæde og tygget det i tusinde stykkerDe store og bidske af slagsen, som har leget med svævebanens sæde og tygget det i tusinde stykker<
  -rigtig flot!!


 • 2

  kh skriver:

  ja, og har så vel at bemærke at den langsomt er faldet fra hinanden over flere dage…

  se under blog: HUNDEANGREB PÅ SVÆVEBANE

  prøv engang at kig godt godt på billedet der så fint er på siden, og så prøv igen at bilde mig ind at det er hunde af nogen slags som har haft tænderne i den, for det er da ganske tydeligt..
  det gør mig vred og skuffet at man skal gi hunde af bestemt type skylden, fordi at det er et emne som er populær i medierne, og ja endnu engang, så syntes jeg er det er latterlig jounalistik og så komme med en sådan tekst som >De store og bidske af slagsen, som har leget med svævebanens sæde og tygget det i tusinde stykker<
  -rigtig flot!!


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt