Mr. Natteravn fyret for at være – Mr. Natteravn

Natteravnenes store satsning på en hel kommmune – Århus – med fastansættelse af en projektleder for fire år er foreløbig endt i internt opgør. Projektleder Jabbar Yazdani blev fyret efter kun få måneder på posten.
“Lidt for kreativ, for selvpromoverende og med et lidt for frit forhold til arbejdstiden. Efter kun fem måneder har natteravnene fritstillet deres projektleder i det vestlige Århus. Hans stil stemte ikke overens med ånden hos natteravnene,” skriver DR P4 Østjylland, der har talt med Jabbar Yazdanis chef hos Natteravnene.

Medierne har ellers taget godt imod både Jabbar Yazdani og det storstilede Natteravnprojekt. I denne uge vises et interview på Invandrer-TV og flere gange i bl.a. sidste måned har natteravn-projektet og projektlederen fået god omtale i dag- og ugeblade.

Natteravnene er voksne, der tager ud i nattelivet blandt unge og vejleder om god opførsel. De går altid tre sammen i skinnende gule jakker og alene deres tilstedeværelse viser sig at have en uro-forebyggende effekt.

Pressefoto fra Natteravnene.dk

Fagligt ok
“Den faglige del af opgaven er sådan set løst, siger Erik Thorsted, som er sekretariatschef for Natteravnene. Opgaven var især at støtte og hjælpe de frivillige natteravne i det vestlige Århus, men projektlederen var mere ivrig efter at profilere sig selv, og det stemmer overhovedet ikke overens med ånden i natteravnene.
Han har skullet supportere og hjælpe de frivillige og stille sig selv i baggrunden, men han har brugt jobbet som springbrædt til at profilere sig selv,” forklarer Natteravnenes sekretariatschef Erik Thorsted til regionalradioen.

Overtagelsesreception
Jabbar Yazdani skriver til Skræppebladet at Natteravnene afholder reception, hvor Jabbar siger farvel og en ny er klar til atr overtage. Foreløbig er den nye mand Mogens Bodenhoff:

Kære alle

Jeg vil gerne takke for et godt samarbejde med jer alle.
Jeg er sikker på at jeg vil møde de fleste af jer i en eller anden sammenhæng.

Fremover skal alle henvendelser i relation til Natteravnene i Århus rettes til:
Mogens Bodenhoff
Mobil 21 62 24 28
mb@natteravnene.dk

Min sidste arbejdsdag er fredag 26. juni kl. 18.00

Venlig hilsen
Jabbar Yazdani
Konsulent for Århusområdet
Natteravnenes Landssekretariat
Kulturhus Herredsvang
Kappelvænget 2, 8210 Århus V
Mobil +45 51 14 13 51
www.natteravnene.dk
Tryghed, livsglæde & integration
Støt Natteravnene: 5025-118500-0

Job: Ny projektleder søges
Natteravnene søger en ny konsulent (projektleder) til de resterende 3½ år: Landssekretariatet søger ny teamplayer til repræsentationen i Århus Kommune. De kommunale samarbejdspartnere er orienteret. Kontakt Erik Thorsted, Sekretariatschef hos Natteravnene.

LÆS MERE:
Hjemmeside for Natteravnene: http://www.natteravnene.dk
Konsulent søges til Århus

Hjemmeside for DR P4 Østjylland: http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus
Natteravne fyrer projektleder

Hjemmeside for Århus Stiftstidende: http://stiften.dk
Slut med Natteravnene for Jabbar

Blogartiklen er oprettet: 04. jun 2009. Opdateret 05. jun 2009 kl. 09:23


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt