Toveshøj-formand afviser nedrivning i Gellerup

Selvom både politikere og toppen af Brabrand af Brabrand Boligforening er klar til at rive blokke ned i Gellerupparken og Toveshøj, skal de ikke regne med beboernes umiddelbare opbakning. Formanden for afdeling Toveshøj påpeger at
“Det er afdelingernes holdning at der ikke skal foretages nedrivninger, blot for nedrivningernes skyld”.

Til Skræppebladet skriver formand for Toveshøj, Troels Bo Knudsen følgende:

“Vi er netop i gang med forhandlinger med Kommunen, og derfor er der ikke vedtaget noget som helst endnu. Det er afdelingernes holdning at der ikke skal foretages nedrivninger, blot for nedrivningernes skyld, men at nedrivninger kan indgå i planen som et redskab til at lave nye passager i bydelen, og til at lave nye identitetsskabende boligområder internt i Gellerup og Toveshøj.

I boligforeningen afbejder vi på nuværende tidspunkt med en 50-50 model, hvor vi ser på mulighederne for at skabe et fremtidigt Gellerup med 50 % almene familieboliger, og 50 % andre boliger, herunder andre almene boliger (f.eks. almene ældreboliger eller ungdomsboliger) og medejerboliger, andelsboliger og ejerboliger. Dette arbejde er imidlertid ikke afsluttet, og det er derfor svært at sige noget mere præcist om hvordan vi ser at udfaldet af den nuværende diskussion om ejerformer i bydelen bliver.

Vi forventer at man d. 22. kan nå til enighed med kommunen om målsætningerne for helhedsplanen, herunder i hvilket omfang der vil være tale om nedrivninger. Indtil da er der ikke nogen ændringer i forhold til da vi sidst meldte ud til beboerne.”

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Blogredaktionen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data