For få støttekroner til energirenovering

Boligforeninger og boligselskaber i den almene sektor står i kø for aty energirenovere. Selv om lejerne typisk har en lav indkomst er de flere steder i landet villige til at betale mere i husleje for at få mere energi- og klimavenlige boliger. Men der er pangel på midler til at støtte de energibesparende renoveringer. Bliver der ikke åbnet for yderligere støtte vil det ende med at de fleste renoveringer kun kan leve op til minimumskravene og ikke bliver så energivenlige som først planlagt.

“Selskaberne står i kø for at komme i gang med energirenoveringer. Og de kan få støtte til formålet fra Landsbyggefonden, men problemet er, at der er fastsat et loft over støtten ved lov. Det betyder, at der er kamp om midlerne fra fonden. Og at et meget ambitiøst projekt i én kommune tærer på de midler, der er til rådighed for andre. Uden yderligere støtte til formålet, kommer der ikke for alvor gang i energirenoveringerne,” siger Gert Nielsen, der er direktør i Boligselskabernes Landsforening (BL)

Læs mere:
Hjemmeside for Boligselskabernes Landsforning: http://bl.dk
Almene boligselskaber står i kø for at energirenovere

Blogartiklen er oprettet: 30. jul 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | sep | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt