SF: Politiet i City Vest skal have døgnåben

SF’s byrådskandidat Thomas Medom vi øge indsatsen mod kriminalitet i det vestlige Århus. Lokalpolitistationen i Vestbyen (i City Vest) skal være åben hele døgnet, der skal være øget brug af tvangsforanstaltninger og mandsopdækning af unge på vej ud i bandekriminalitet. Desuden ønsker SF oprettelse af en institution, hvor voldelige mænd kan anbringes.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

“Vi vil ikke acceptere, at kriminalitet bliver ved med at fylde så meget. Det må være slut med fløjlshandskerne overfor de grupper af kriminelle, der fortsat skaber utryghed i vores by gennem hjemmerøveri, voldtægter og overfald,” siger Thomas Medom ifølge Stiften.dk.

“Der findes en mindre gruppe unge århusianere, der er dybt fanget i kriminalitet og en bandetilværelse. Overfor denne gruppe er det nødvendigt at skride til øjeblikkelig handling,” siger Thomas Medom, der nævner øget brug af døgninstitutioner, udrykningsteams og mandsopdækning af unge på vej ind i kriminalitet.

Læs mere:
Hjemmeside for Århus Stiftstidende: http://stiften.dk
SF vil mandsopdække vilde unge

Hjemmeside for Thomas Medom: http://www.thomasmedom.dk/
Thomas Medoms blog på Stiften

Hjemmeside for Østjyllands Politi: http://www.politi.dk/Oestjylland/

Blogartiklen er oprettet: 15. aug 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt