Skræppebladet m.fl. på lysavis i Globus1

En ny lysavis på Globus1 vil både lyse op og oplyse om begivenheder, nyheder, arrangementer og poetiske tanker i Gellerup. Den nye lysavis er en del af den kunstneriske udsmykning på multihallen Globus1, og kan ses både udendørs og indendørs via to forskellige “skærme”.
Skræppebladet er med til at levere nyheder til lysavisen, der får premiere i Århus Festuge på fredag den 4. september kl. 15-17.

Projektet går under titlen “Flere sider af samme sag” og er et samarbejdsprojekt, som er startet af billedkunstnerne Grete Aagaard og Tanja Nellemann Poulsen, der også er tovholdere for de rullende, lysende bogstaver på væggene. Praktisk og daglig leder for projektet er Janni Hylleber i Globus1. Hun kan kontaktes på jahy@aarhus.dk

urh-globus1-ysavis--invitation-DSCF2138

“Lysavisen er et borger-involverende udsmykningsprojekt igangsat af Århus Kommunes Billedkunstudvalg. Vi har gennem workshops og møder involveret mange forskellige kulturelle aktører i Gellerupområdet, som løbende leverer nye tekster til lysavisen,” fortæller Grete Aagaard og Tanja Nellemann Poulsen i en pressemeddelelse om projektet. Lysavisen kan nu, trods tekniske forhindringer, endelig kan se dagens lys – eller måske mere korrekt: nattens lys.

Hver gang du går forbi Globus1 eller går ind i bygningen, kan du læse nye informative budskaber rullende på kryds og tværs hen over den lysende tavle.

Inden projektet kan lyse budskaber til borgere og beboere har følgende bl.a. meldt sig som leverandør af informationer: Globus1, Vestportalen, Skræppebladet, Tovshøjskolen, Biblioteket, Gellerupscenen, Klubberne i Gellerup, Cirkus Tværs, Kvindehuset, Digterere i området, Projekt Meyer, syværkstedet i Yggdrasil, Beboerhuset Laden.

Læs mere:
Hjemmeside for Globus1: http://globus1.dk

Blogartiklen er oprettet: 29. aug 2009. Opdateret 30. aug 2009 kl. 10:25


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt