Teater med bind for øjnene

Kan man se en danseforestilling, når man har bind for øjnene? Og hvordan går det med forestillingens dansere, når de ikke kan se hverken hinanden eller scenen? Svaret får du på Gellerupscenen i Århus Festuge, hvor forestillingen “BLIND MISSION” eller “Barely Breaking Blindly” kan opleves mandag til torsdag. Publikum bliver inddraget i både dans og i at mangle synssansen for en stund.

BBB foto1

Forestillingen indledes med workshop, hvor publikum opfordres til at prøve nogle af dansetrinene fra forestillingebn. Bagefter skal det gentages – men nu med bind for øjnene. I løbet at forestillingen skal publikum også prøve at have bind for øjnene et stykke tid.

BBB foto3

“En danseforestilling man må høre” opfordrer Gellerupscenen, og beretter i en pressemeddelelse om forestillingen:

Da Koreograf Brian Degn præsenterede ideen om ”Blind Mission” for Gellerupscenens ledelse, blev vi hurtigt enige om, at den forestilling måtte vi bare vise i festugen. Ideen var simpelthen så sjov, at vi alle sammen tændte på den, for hvor mange gange i ens liv ”ser” man en danseforestilling – med bind for øjnene?

Derfor er Blind Mission” er en anderledes danseoplevelse, som man ikke må gå glip af.
Sanserne er i spil, og blandet med kraften og eksplosiviteten i breakdance giver det en intens cocktail.

Hele forestillingen indledes med en workshop, hvor publikum prøver lidt af den dans, som danserne laver i forestillingen. Derefter lukker man øjnene og laver det samme igen. På den måde får man fornemmelsen af, hvor svært det er, når man pludselig mister sin ene sans. Samtidig får man stor respekt for danserne, når man ser hvad de laver med bind for øjnene senere i forestillingen.

Alle illustrationer er pressefotos fra forestillingen

Alle illustrationer er pressefotos fra forestillingen

Forestilling:
”Blind Mission” eller ”Barely Breaking Blindly” spiller på følgende dage:
Mandag d. 31/8 kl.10
Tirsdag d. 1/9 kl.10
Onsdag d. 2/9 kl. 10
Onsdag d. 2/9 kl.19
Torsdag d. 3/9 kl.10
Billetpris: 60 kr./institutioner 40 kr.
Billetbestilling: 86 25 03 66 hverdage kl. 12 – 16, samt 2 timer før forestillingen.

Læs mere:
Hjemmeside for Gellerupscenen: http://gellerupscenen.dk/
Festugeforestilling

Blogartiklen er oprettet: 30. aug 2009. Opdateret 03. sep 2009 kl. 06:04


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt