JP: læs på Skræppens blog om vinduer i Odinsgård

Jyllands-Posten følger med på Skræppebladets blog med nyheder og andre korte historier. Bl.a. er Jyllands-Posten faldet over et blogindlæg om vinduer, der hurtigst muligt skal udskiftes i afdeling Odinsgård. Den hastige beslutning er taget,  efter et vindue faldt ud i søndags.
Dagbladet har kontaktet Brabrand Boligforenings direktør, Torben Overgaard, der fortæller omtrent det samme som inspektør Robert Sørensen kunne fortælle på det ordinære beboermøde i afdelingen mandag aften.

“For cirka to år siden havde vi problemer med de samme vinduer. Her var det beslagene, der var defekte, så vinduerne faldt ud. Dengang fik vi også udskiftet en stor del af vinduerne. Jeg synes, at det er rystende, at et vindue kan falde ud igen, når der allerede en gang har været fagfolk ude for at kigge på dem,” fortæller Torben Overgaard til JP, der bringer historien på erhvervssiderne.

Foto af Ulrik Ricco Hansen:Store dele af området omkring bebyggelsen er spærret af.

Foto af Ulrik Ricco Hansen: Store dele af området omkring bebyggelsen er nu spærret af.

På spørgsmålet om mulig erstatning fra producenten svarer Torben Overgaard:
“Alderen taget i betragtning tror jeg ikke, det er muligt, men vi overvejer det. De har siddet i en 15-20 år. Men vi har da tænkt os at tage kontakt til producenten for at fortælle dem om vores problemer, for en ting er, hvis vinduet sidder i et parcelhus, hvor der er en meter til jorden. Men når det sidder oppe i højden, så skal man foretage sig noget.”

OPDATERING:
Også regionalradioen omtaler historien om vinduesudskiftning (3/9).

Læs mere:
Hjemmeside for Jyllands-Posten: http://jp.dk
Vindue faldt ud af beboelsesejendom (også publiceret under overskriften “Farlige vinduer i Brabrand”)

Hjemmeside for DR P4 Østjylland: http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus
Råddent vindue faldt ud

Skræppebladet: Vinduer haste-udskiftes for to mio. kr.

Pressefotos kan fremsendes i trykkvalitet til gratis brug mod kredittering

Blogartiklen er oprettet: 02. sep 2009. Opdateret 03. sep 2009 kl. 13:39


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | jan | feb | mar | apr | maj | jun | aug | 
© 1970-2019
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt