Oplev Ramadan-middag med Den Aktive Kvindeforening

Fredag aften inviterer Den Aktive Kvindeforening til Ramadan-middag i Globus1. Borgere fra alle trosretninger er velkomne til arrangementet, hvor der både er oplæg om Ramadanen, dialog ved bordene og en en lækker arabisk aftensmad med retter, der typisk serveres i Ramadanmåneden.

Foreningen indbyder nuværende og kommende samarbejdspartnere til Ramadan Mubarak (glædelig ramadan), og håber at arrangementet kan være med til at øge fællesskabet og samarbejdet blandt borgerne i bydelen. Arrangementet foregår i Globus1 fra kl. 19.30.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: Eid-fest i Nordgårdhallen 2007

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: Eid-fest i Nordgårdhallen 2007

”Vi vil gerne dele en hyggelig ramadanaften med andre foreninger og borgere med tilknytning til området. Ramadanen er den måned, hvor vi muslimer ikke blot samles om fasten fra morgenstunden til solnedgang fra mad og drikke, men også tilstræber en stærkere tro, en bedre moral og et tættere forhold til andre mennesker. Dette arrangement skal være med til at skabe et tættere forhold på tværs af foreningerne og trosretninger”, fortæller Hanifa fra Den Aktive Kvindeforening.

Aktiv kvindeforening vil i starten af arrangementet lave et kort oplæg omkring Ramadanen. Derefter vil foreningen lægge op til dialog omkring café bordene. Temaet vil være hvordan man kan styrke samarbejdet for en bedre Vestby?
Foreningen vil ud over lokale samarbejdspartnere invitere 10 borgere fra midtbyen til at deltage i arrangementet.

Om Den Aktive kvindeforening
Den Aktive Kvindeforening blev stiftet i 2005 og har hjemsted i Vestbyen. Foreningens formål er bl.a. at sikre udenlandske kvinder en aktiv deltagelse danske samfund for at være med til at udvikle det. Derudover tilstræber forening pleje af kvinden i alle aldersgrupper. Derfor tilbyder foreningen kulturelle, underholdende, sportslige og lærerige aktiviteter for kvinder i alle aldersgrupper.

For yderligere info om arrangementet kontakt
Bushra fra Den Aktive Kvindeforening, tlf.: 60 27 61 80, e-mail: Bushra103@hotmail.com

Læs mere:
Hjemmeside for Globus1: http://globus1.dk

Blogartiklen er oprettet: 03. sep 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt