DF ønsker folkeafstemning om stormoske

De nye planer om en stormoske på Sintrupvej i Brabrand Nord har fået Dansk Folkeparti til at kræve en folkeafstemning om der må bygges en stormoske i Århus.
Firmaerne i industrikvarteret har ikke umiddelbart noget imod at få en moske som nabo, og byder initiativet velkommen.

“Det er ikke normalt at kræve folkeafstemninger, men det er en vigtig sag. Når først der er sket en yderligere radikalisering af Århus, kan man ikke trække det tilbage. Vi er borgernes garanti for, at de bliver hørt i processen.
Stormoskeer er mange steder blevet samlingssteder for islamisme og ekstremisme,” siger DF-byrådskandidat Anders Vistisen ifølge Jyllands-Posten.

Arkivfoto af Davide Denti. Fittja-moskeen i Stockholm i Sverige

Arkivfoto af Davide Dent fra Wikipedia. Fittja-moskeen i Stockholm i Sverige

Naboer klager ikke
“Det ville ikke være rimeligt af mig at protestere, for da jeg skulle bygge for to år siden, måtte jeg også have accept af naboerne – og fik det. Men det kommer selvfølgelig an på, hvor meget bimlen og bamlen der bliver,” siger Ole Larsen, ifølge avisen. Han er indehaver af Ole Larsen Transport, der bliver nærmeste nabo til en eventuel moské på Sintrupvej nær Edwin Rahrs vej og Anelystvej.

“Skulle der dukke radikale problemer op, får vi dem nok løst. I princippet skal de være velkommen med deres moske,” siger direktør Peder Jakobsen, Rheinzink Danmark, der ligger på den anden side af Sintrupvej.

Læs mere:
Hjemmeside for Jyllands-Posten: http://jp.dk
DF kræver folkeafstemning om moské
Moskébyggeri deler partier
En rigtig moské er på vej i Århus

Skræppebladet: Kuppel-moske på vej til Brabrand Nord

Blogartiklen er oprettet: 11. okt 2009. Opdateret 20. okt 2009 kl. 07:06


Del eller print denne side:  

En kommentar til
“DF ønsker folkeafstemning om stormoske”


  • 1

    Pedram Kazemi-Esfarjani skriver:

    Jeg er ikke parti-politisk altid enig med Dansk Folkeparti, men DF’ere har vist en konskvent politik mod stormoske-byggerier i Danmark, og jeg vil takke dem mange gange. Smaa moskeer er i orden, under PET overvaagning, men stormoskeer vil blive omdannet til uoverskuelige “militaer-baser” til saavel aaben volds-forherligelse som “under-cover” efterretnings- og terror-virksomhed. De foerste ofre vil vaere flygtninge fra Iran og lignende fascistiske lande. Jeg er sekulaer og ateist, flygtede fra den brutale Iranske imamer, deres garder og militser. Danmark gav mig asyl. Snart er jeg ved at foele mig som en joede i besaettelsestidens Danmark. Jeg vil anmode alle partierne og grasroedderne i Danmark om modstand mod alle de mange stor-moske-byggerier: Aarhus, 2x Koebenhavn (en til den tyranniske Saudi-arabien, en til den tyranniske Iran) og man har heldigvis indtil videre skrinlagt lignende planer i Odense.


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt