Rabih: Snak med familie før udsmidning

Formanden for Multikulturel Forening i Gellerup, Rabih Azad-Ahmad, mener at Brabrand Boligforening bør overveje den enkelte sag og families forhold inden, boligforeningen griber til udsættelse, hvor hele familien bliver smidt ud af deres lejlighed hvis, f.eks. teenage-sønnen har begået grov kriminalitet i nærområdet.

Selvom Multikulturel Forening er af den opfattelse at kriminaliteten kraftigt skal bringes ned for at kunne gennemføre den såkaldte helhedsplan for Gellerupparken og Toveshøj, så er det ikke “uden problemer, at boligforeningen smider familierne ud, hvis deres børn har begået kriminelle handlinger, da det kan virke som en kollektiv afstraffelse af familien,” skriver Jyllands-Posten og afslutter:

Rabih Azad-Ahmad. Arkivfoto: Morten Lidegaard

Rabih Azad-Ahmad. Arkivfoto: Morten Lidegaard

“Ifølge formanden for Multikulturel Forening kan ingen forældre helt gardere sig mod, at et af deres børn en dag begår en kriminel handling. Derfor bør boligforeningen tage individuelt hensyn til den enkelte families sociale baggrund, lyder meldingen fra Rabih Azad-Ahmad.”

Læs mere:
Hjemmeside for Jyllands-Posten: http://jp.dk
Forening: Tag hensyn til den enkelte familie

Skræppebladet: Så er det ud, hvis drengen har sat ild på boligforeningen

Blogartiklen er oprettet: 15. okt 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | jan | 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt