Nye rådmænd: Bjerregaard skifter stol

Laura Hay ny rådmand: Gert Bjerregaard får en ny rådmandsstol at sidde i pr. 1. juni, og overtagelsen markeres med reception i dag. Han overtager posten som rådmand for Børn og Unge, som ellers har været plads for tidligere borgmester Louise Gade. Efter 16 år i århusiansk politik ønsker hun ikke at genopstille ved byrådsvalget i november. Efterfølgeren til Bjerregaards hidtidige plads som rådmand for sociale forhold og beskæftigelse overtages af 32-årige Laura Hay, der også sidder i byrådet for Venstre.

De tre et halvt år Gert Bjerregaard har siddet på posten som socialrådmand har han flere gange gjort sig bemærket med bl.a. markante holdninger om Århus Vest, Brabrand Boligforening og helhedsplanen for Gellerup, der dækker området omkring Gellerupparken og Toveshøj.

”Det har været utroligt spændende at være rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i de tre og et halvt år, der er gået. Vi kan se tilbage på en række flotte resultater. Fx har vi haft succes med at åbne døren til arbejdsmarkedet for de borgere, der traditionelt har sværest ved at komme i job, det gælder ikke mindst flygtninge og indvandrere,” siger Gert Bjerregaard ifølge kommunens hjemmeside.

“Det er en stor opgave, som jeg glæder mig til at gå i gang med. Mange århusianeres hverdag er afhængig af den kommunale service, som Afdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse tilbyder. Det skal vi måles på. Og det glæder jeg mig til at blive målt på,” siger Laura Hay, der bliver Bjerregaards efterfølger på rådmandsposten for sociale forhåld og beskæftigelse.

Læs mere:

Hjemmeside for Århus Kommune: http://aarhuskommune.dk
Ny social- og beskæftigelsesrådmand

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data