Bliv røgfri i Laden

Er rygestop blandt nytårsfortsætterne, er der hjælp at hente i Gellerup, hvor du uforpligtende kan få en god orientering om mulighederne for at stoppe med at ryge og om kommunens tilbud om rygestop-kurser.

Beboerhuset Tougsgårdsladen og beboerrådgivningen for Brabrand Boligforenings afdeling Toveshøj står bag tilbuddet til rygere, der ønsker at blive røgfri eller ryge mindre.

urh-arkiv-rygezone-RC-15389

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Beboerrådgivningen i Toveshøj samt huskvinden i Laden har inviteret kommunens rygestop-rådgiver til orientering, information og vejledning.

“Få gratis hjælp til at blive røgfri tirsdag den 21. januar 2010 kl. 16:30-18:00,” lyder opfordringen fra arrangørerne der begge har til huse i på Edwin Rahrsvej 6 B, 8220 Brabrand. Rygestoparrangementet foregår på 1. sal.

Beboerhuset Laden

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen: Beboerhuset Laden

“Selvom man har levet et liv, hvor afhængighed af alkohol, rusmidler og smøger har været vigtige ingredienser, så kan det lade sig gøre at få et sundere liv. Det er deltagerne på SundhedsCenter Århus´ nye rygestopkurser beviset på,” skriver Århus kommune som introduktion til en artikel om rygestopkurserne som SundhedsCenter Århus gennemfører i samarbejde med brugere af byens forskellige væresteder.

Ifølge kommunens hjemmeside vil det altid hjælpe at holde op:

”Det gode budskab er, at der altid vil være nogle sundhedsmæssige fordele ved at holde op med at ryge, uanset om man har røget 5 år eller 40 år. Så vi opfordrer alle rygere til at gøre et seriøst forsøg på at droppe tobakken,” siger Jonna Winther, projektleder Folkesundhed Århus.

14.000 danskere dør hvert eneste år som følge af rygning, og rygere mister i gennemsnit 8 – 10 år af deres liv. Mange har en alvorlig og lidelsesfuld sygdom i flere år inden døden indtræffer, og det er ofte en stor belastning for både dem selv og deres pårørende.

Læs mere:
Hjemmeside for Beboerhuset Laden: http://tousgaardsladen.dk

Hjemmeside for Århus Kommune: http://www.aarhuskommune.dk
Alle har ret til et sundere liv
Hver eneste cigaret skader dig

Hjemmeside for Sundhedsstyrelsens stop-linje: http://www.stoplinien.dk

Blogartiklen er oprettet: 03. jan 2010


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt