Rap-cd fra kælderstudie i Gellerup

Rapskolerne i Århus har med den tidligere Fight Night champ Kejser A i front gennem næsten et år haft en gruppe unge i raptræning i et kælderstudie i Gellerup. Det er der kommet mere end 60 indspillede sange ud af, og de tretten bedste bliver nu udgivet på cd den 7. januar. Albummet har fået titlen “Ghettoens Perspektiv”, og gruppen, som består af en lang række solorappere, har valgt navnet “De Andre”.

“For at fejre udgivelsen laver vi en releasefest på Musikcaféen i Århus d. 7. januar kl. 18. Her vil man kunne høre numrene fra albummet live, købe cd’en og snakke med kunstnerne,” skriver Kejser A og Henning Winther på gruppens Facebook-side. Henning Winther har ifølge rapskolernes hjemmeside stillingsbetegnelsen rapcenterchef.
Musikcaféen ligger i Mejlgade 53 i Århus C.

“At anvende hiphopelementer til integration, er efterhånden et velafprøvet projekt. I Århus har rapskolerne været meget omdiskuterede, men efter et lille års tid, viser projektet at have båret frugt. Om det har medført integration, og hvorvidt det overhovedet er målbart er en anden sag, det der nu kan konstateres er, at der er kommet en autentisk ghettoskive ud af projektet,” skriver rapgame.dk.

Arkivfoto fra Wikimedia af ChrisHamburg (Shure SM58 microphone)

Arkivfoto fra Wikimedia af ChrisHamburg (Shure SM58 microphone)

“Kejser A (født Andreas Abildlund i 1986) er en dansk rapper, måske mest kendt for sin single Gabriella, eller sejren over Mikl i MC’s Fight Night i 2004. Han voksede op i Skanderborg, men er nu bosat i Århus. Han var tidligere medlem af Gruppen “Gadekrydset”, som han dannede sammen med Ham Den Lange og Illest,” fremgår det af danske Wikipedia.

Læs mere:
Releaseparty for “Ghettoens Perspektiv”

Hjemmeside for Rapgame: http://rapgame.dk
De Andre præsenterer Ghettoens Pespektiv

Hjemmeside for 8210 Rap Dance Center: http://8210rapdance.dk

Wikipedia om Kejser A

Blogartiklen er oprettet: 04. jan 2010


Del eller print denne side:  

En kommentar til
“Rap-cd fra kælderstudie i Gellerup”


  • 1

    may skriver:

    heej det er dollys søs jeg vil gænner rap for jer jeg kan godt lige at sygger og rap 🙂

Tilbagevisende links


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt