Træt af Stofa? Frit valg af tv-udbyder for alle danskere

Medieforliget: Frit valg af tv-udbyder for alle danskere

Det netop indgåede medieforlig får stor betydning for mere end 600.000 husstande som i dag er låst til deres nuværende tv-udbyder. Snart får de også glæde af de mange nye tv-muligheder og af de gode tilbud på det konkurrenceprægede marked.

I dag er mere end 600.000 husstande, svarende til hver fjerde, afskåret fra at vælge en ny tv-udbyder, hvis ikke de er tilfredse med deres nuværende – men ikke lang tid endnu. Tilslutningspligt til antenneforeninger og tvungen tv-betaling over huslejen er levn fra gamle dage, som partierne bag medieforliget har besluttet at gøre op med.

– Medieforliget er en fantastisk nyhed for de hundredetusinder af danskere, som ikke selv kan vælge, hvem de vil have leveret deres tv-kanaler fra. Når medieforliget er indfaset, kan alle danskere frit skifte mellem tv-udbyderne – præcis som man også i dag selv bestemmer, hvilket teleselskab man anvender, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV.

Netop Boxer TV vil være én af de tv-udbydere, som alle danskere kan vælge – uanset om man bor i villa, på landet eller i lejlighed. Med en ganske almindelig antenne kan man i dag modtage 40 tv-kanaler – endda ofte med en lille og moderne, digital stueantenne. Boxer er netop valgt af staten til at øge konkurrencen mellem tv-udbydere.

– Derfor er det afgørende, at ingen forbrugere er forhindret i at blive kunde hos os, bare fordi de er tvunget til at modtage deres tv-signaler fra ét bestemt sted. Vi er meget tilfredse med den politiske beslutning, som vil gavne konkurrencen og dermed forbrugerne, siger Steen Ulf Jensen.

Beslutningen om at frigøre de låste husstande ventes at få omgående virkning – blandt andet i kommuner, hvor man hidtil har afvist at lade borgere melde sig ud af den lokale antenneforening med henvisning til tilslutningspligten. Alene det politiske signal om at ophæve tilslutningspligten vil formentlig stoppe den praksis.

Ovenstående er sendt til blog@skraeppebladet.dk

Blogartiklen er oprettet: 28. maj 2010


Del eller print denne side:  

En kommentar til
“Træt af Stofa? Frit valg af tv-udbyder for alle danskere”


  • 1

    Rene skriver:

    ja ja boxer er fint… men med tv i køkkenet, stuen, soveværelse og 2 børneværelser så prøv lige at se prisen! den er sådan ca. 2-3 gange højere end stofa og/eller YouSee…. så alternativ ??? nope en besværlig løsninge som ikke kan implementeres og slet ikke værd at betale for!


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | maj | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt