Vi siger nej til nedrivning af vores boliger!

Onsdag den 10.april var der ordinært beboermøde i Gellerupparken. Mødet stod i ghettoplanens navn. Inden mødet var der sendt et forslag til vedtagelse ind, som blev vedtaget med stort flertal på mødet.

Tekst En arbejdsgruppe mod nedrivninger i Gellerup

Beboere i Gellerup og Toveshøj ønsker at sende en klar besked til byrådet, kommunen, boligforeningen og offentligheden. Vi afviser fuldstændig enhver nedrivning af nogen af bygningerne i vores område. Vi vil fastholde vores rettigheder til at forblive i vores lejligheder.
Vi afviser at bruge nedladende udtryk som ghetto og parallelsamfund om vores boligområde. Vi anser os selv som borgere på lige fod med andre borgere i Danmark, som både har pligter og rettigheder.

Vi kan ikke acceptere at blive behandlet som andenklasses borgere i Danmark, som ellers er et land, der hylder værdierne frihed og demokrati. Vores børn går i skole og en stor del af vores unge går på gymnasier og videregående uddannelser.

Rigtig mange har job og betaler skat som alle andre borgere. Vi fungerer og deltager i samfundet, som alle andre områder i Danmark. Vi fastholder vores afvisning af at nedrivningen af vores boliger, og vi afviser også enhver plan om at forflytte og fordele os i andre områder.

Vi, en arbejdsgruppe af beboere, har holdt et møde og er også enige om at samle underskrifter, som bliver sendt, som et fysisk brev til både Byrådet og Brabrand Boligforening.

Vi ønsker og håber på, at man vil tage vores krav alvorligt og begynder at respektere vores rettigheder som borgere i et demokratisk land. Vi vil desuden gøre opmærksom på, at vi til beboermødet i Afd. 4 vil tilføje endnu et punkt til dagsorden, som lyder på:

NEJ TIL NEDRIVNING – NEJ TIL ENHVER PLAN OM AT FORFLYTTE OG FORDELE OS I ANDRE OMRÅDER.

Blogartiklen er oprettet: 11. apr 2019


Del eller print denne side:  

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt