Udlejningen af Pionerhusene går godt ifølge udlejeren

Gellerupparkens nye nabo Pionerhusene på Gudrunsvej, havde en hårdt start. Det var svært at få lejet boligerne ud, men nu går det bedre, fortæller Malene og Amalie fra Taurus, da der søndag var åbent hus. Nu ser området meget bedre ud. Der er kommet en flot fællesgård og en sti ned til Silkeborgvej. Nu kan man se, at der er udvikling i området.

Tekst og fotos Elsebeth Frederiksen

Det var lidt svært at finde. Der var ikke noget skilt ude på Gudrunsvej, og besøgende måtte hele vejen rundt om karreen for at finde skiltet, der pegede hen til åbent hus. Taurus havde heller ikke fortalt, at det foregik på tredje sal, så alle var ret forpustede inden de nåede helt op. Elevatoren virkede ellers.

Denne søndag er der ikke mange mennesker til fremvisningen. Det er et par, som kigger på den tomme lejlighed, men de har svært ved at finde ud af, hvor spisebordet skal stå i køkkenet. De synes i det hele taget, at køkkenet er for lille.
Malene fra Taurus fortæller, at der lige nu er udlejet 35 lejligheder pr. 1. juli. Lige nu er der på hjemmesiden 114 boliger, men når det hele er færdigt, bliver der 222.

Et umøbleret køkken.

Kun en fra Gellerup

Hvem er det, der flytter ind i Pionerhusene?

Malene fortæller, at det er alle mulige forskellige mennesker, der flytter ind. Der er en del studerende, som har lejet en fire- eller fem-værelses til bofællesskab. Men der er også børnefamilier og enlige fra hele byen. Der er dog kun en enlig mand fra Gellerup, der er flyttet ind.

Flot udsigt fra altanen.

Ikke almene
En del af dem, der kommer til åbent hus, tror, at boligerne er almene, fortæller Malene.
Der er også en del, der spørger ind til området, men der har, ifølge Malene, ikke været nogen, som har været bange for området.

De fleste har sagt, at de ved, at der er problemer i området, men at der jo bliver gjort mange ting for at blive bedre.

Der er der åbent hus! Det var ellers evært at finde.

Dyr husleje?
De lejligheder, der blive fremvist er fire-værelses på tredje sal. De har udsigt til gården på den ene side og udover Stavtrup og Aarhus C til den anden side. Man betaler mere for udsigten. Det vil sige, at en lejlighed på tredje sal er dyrere end en på første sal, men der er sikkert også mange, der vil betale mere for den udsigt.

Vil du vide mere om Pionerhusene, så er der åbent hus hver søndag kl. 11. Eller du kan læse mere på hjemmesiden. 

 

Blogartiklen er oprettet: 08. jul 2019


Del eller print denne side:  

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt