God sommer fra Skræppebladet

Skræppebladet holder tre ugers sommerferie, men er tilbage i starten af august.

Tekst og foto Elsebeth Frederiksen

Sommerfest før corona i Søvangen.

2020 har været et usædvanligt år. Da året begyndte var de nok de færreste, det kunne spå om, at Danmark blev lukket ned i begyndelsen af marts. Det har også for Skræppens vedkommende ændret en del i vores opgaver. Pludselig var der beboermøder aflyst, boligforeningen havde delvist lukket og dermed kunne vi ikke skrive om de begivenheder, der normalt foregår i boligforeningen i det tidsrum, hvor Danmark var lukket ned.

Heldigvis var der andre historier at skrive om. Der foregår jo mange spændende ting i de forskellige afdelinger. Vi var for eksempel på besøg i haverne i Holmstrup, hvor de nød havearbejdet under corona og vi havde artikler om hvordan Gellerup Kirke og Fredens Moské holdt en anderledes påske og ramadan.

Livet i Holmstrup Haver under coronakrisen

Fredens Moské: Alle aktiviteter er lukket ned under ramadan

Det er frusterende ikke at kunne dyrke fællesskaberne i påsken

Nu venter efterårets beboermøder, som indtil videre ser ud til at blive afholdt som planlagt. Det betyder også, at der skal vælges nye bestyrelsesmedlemmer i de afdelinger, som normalt vælger dem i april. Det bliver spændende for os på Skræppen at dække disse møder samt følge med i den videre udvikling af renoveringer i Søvangen og Hans Broges
Parken samt udviklingsplanen for Gellerup og Toveshøj.

Borgerforslag
Aktivister fra Almen Modstand har lavet et borgerforslag, som handler om at afskaffe ghettoplanen, som vi her på Skræppen opfordrer til at støtte:

Borgerforslag kræver ghettoloven afskaffet

Hvis I har gode historier fra sommeren i afdelingerne som for eksempel denne artikel: Vis sommeren i din afdeling, så skriv endelig til Skræppen og vi putter det på hjemmesiden eller i næste blad, der har deadline den 28. august.

Hvis I går og savner os i ferien, har vi et stort arkiv med artikler, som I bare kan gå ombord i.

I ønskes alle en glædelig sommer og vi ses i starten af august.

Blogartiklen er oprettet: 10. jul 2020


Del eller print denne side:  

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt