Indendørs idræt flytter ud i byen

Corona kan ikke sætte en stopper for den indendørs idræt i Aarhus. Aarhus Kommune hjælper nu flere foreninger til at rykke idrætsaktiviteter ud af hallerne og ind på pladserne i byen.

Af Elsebeth Frederiksen, arkivfoto

Nye midlertidige baner er på vej, således kan der fremover spilles håndbold i blandt andet Musikhusparken.

Udendørs håndboldbaner, beachvolleybaner og en hockeybane popper op i Aarhus i den kommende uge. For selv om foreningerne ikke må åbne for træning inde i hallerne på grund af corona, så er der mulighed for at finde alternative baner ude i byen. Nye midlertidige baner er på vej, således kan der fremover spilles håndbold i blandt andet Musikhusparken.

Globus1 er et af de steder, hvor idrætsforeninger nu må bruge udendørsarealerne.

Det er Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, som står bag tiltaget med midlertidige udendørs baner til den idræt, der normalt dyrkes inde. Multibanen ved Frederiksbjerg Idrætscenter er allerede åbnet for foreningsaktiviteter med stor succes, og flere baner åbner i denne uge.

”Der er mange i vores idrætsforeninger, der savner at være aktive. Derfor glæder det mig, at vi har fundet  alternative løsninger, så foreningerne efter en lang nedlukning nu kan komme ud og sætte de sunde aktiviteter i gang igen. Det giver lidt af den optimisme, bevægelse og det fællesskab, som vi alle har brug for, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

De midlertidige baner er fortrinsvist for idrætsforeninger. Når de ikke er i brug af idrætsforeningerne, har alle andre mulighed for at benytte dem efter først-til-mølle princippet. Man skal til enhver tid huske at overholde covid-19 retningslinjerne.

Foreninger, der ønsker at booke de midlertidige udendørsbaner, kan kontakte Sport & Fritid, Aarhus Kommune.

📞89 40 48 57
📧 sport-fritid@aarhus.dk

Artiklen er baseret på en pressemeddelse fra Kultur og Borgerservice.

 

Blogartiklen er oprettet: 09. mar 2021


Del eller print denne side:  

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt