Julehjælp

Nyt fra beboerrådgivning

af Jens Høgh og Abelone Asingh, Beboerrådgivere. Tegning: Jesper Ankjær

Bladene falder, mørket tager til – vinteren står for døren. Med vinterens kommen nærmer også julen sig og ikke for alle familier er denne højtid og tiden op til den kun præget glæde og forventning.

julehjaelp.jpg

I Beboerrådgivningen har vi mulighed for at give julehjælp gennem vores samarbejde med Egmont Fonden. Her har enlige mødre/fædre med børn mulighed for at få en mindre økonomisk håndsrækning til afholdelse af jul.

Kravene for at komme i betragtning er:

  • at man holder jul
  • at man er enlig med børn
  • at familiens rådighedsbeløb ikke overstiger kr. 3.000 excl. børneydelserne.

Du skal henvende dig i Beboerrådgivningen og sammen med os udfylde et ansøgningsskema. Du skal derfor medbringe dokumentation for indtægter og udgifter. Sidste frist er den 10. november.

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af ovenstående, så er der også andre muligheder for julehjælp.

Børnenes Kontor: Her skal du udfylde et ansøgningsskema, der skal underskrives af sagbehandler eller af beboerrådgiveren og som herefter indsendes. Vi vil sørge for, at få fat i nogle ansøgningsskemaer, som du vil kunne afhente i Beboerrådgivningen i starten af november. Ansøgningen skal indsendes senest i slutningen af november.

Frelsens Hær: Hos Frelsens hær skal man selv afhente ansøgningsskema på en bestemt dag og på et bestemt tidspunkt i Århus centrum. Du skal holde øje med Århus Onsdag, da dato og klokkeslæt annonceres heri. Herudover er der mulighed for at søge ved din lokale kirke. Det er forskelligt fra kirke til kirke, så kontakt dem for at hører nærmere.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt