25-års-jubilæum

H.C. Thygesens med mange facetter

af Marianne Stenberg

H. C. Thygesen, leder af Brabrand Bo­ligforenings el-afdeling, fejrer den 7. december 25-års-jubilæum. Han kom i sin tid til boligforeningens el-afdeling fra en elinstallatør i Brabrand kaldet Svejstrup. Thygesens titel var vaskemaskinereparatør i afdelingerne Gellerupparken og Toveshøj. I dag er han leder af el-afdelingen i Brabrand Boligforening og har sammen med de øvrige medarbejdere i BB Service kontor på Grimhøjvej. Håndværkerafdelingen BB Service tæller 12 medarbejdere inden for vvs, el-, tømrer- og elevatorservice.

thyge_1.jpg

H. C. Thygesen er kirkeværge i Galten Kirke. De musiske evner udfolder han som kirkesanger-vikar i Skovby Kirke og sanger i Skovby Koret. Han elsker klassisk musik og har en stor samling CD´er inden for musikgenren, hvil­ket af og til skaber lidt drillerier i frokoststuen, fordi kollegaerne sætter radioens P4 på for fuld drøn, hvilket Thygesen så ikke er helt tilfreds med.
I fritiden er der bøger på tapetet i både overført og bogstavelig betydning. Thy­ge­sen og hans kone Helle nærmest bor i et bibliotek, hvor kun badeværelset og gæstetoilettet ikke er fyldt med læsestof.
H. C. Thygesen er blandt kollegaer kendt som en meget dygtig hånd­værker. Med et stædigt sind følger han opgaverne til dørs og sikrer, at de lykkes. Men mest kendt er han nok for det hjælpsomme væsen, der især træder i karakter, når nye medarbejdere kommer til.

H. C. Thygesen er gift med Helle Thyge­sen, der arbejder som assistent på Drifts­kontoret.
Brabrand Boligforening siger til lykke med jubilæet, der fejres ved en reception fredag d. 7. december 2007 kl. 11.00 – 14.00 på Brabrand Boligforenings administration Gudrunsvej 10 A.