Orienterende beboermøde om TV-kanaler

et kort referat af mødet i Holmstrup


af Jens Skriver

På efterårets beboermøder lød der voldsomme protester mod Stofas priser for udbuddet af tv-kanaler, og der var i det mindste krav om en billigere pakke eller måske endda opsigelse af abonnementet.

I Holmstrup er der nu blevet afholdt et orienterende beboermøde med Stofa om tv-kanaler. Fremmødet var stort, så selskabslokalet var fyldt, men de fleste forsvandt efter pausen. På mødet fremstillede Stofa sagen, som om de hele tiden havde haft initiativet, men bag ved ligger hårde forhandlinger, og på mødet forekom beske kommentarer til Stofa. Allerede i sidste nummer redegjorde Herman Nielsen for de faktiske forhold: Det viser sig, at Stofa siden 2006 ifølge Radio- og fjernsynsloven har været forpligtet til at levere en basispakke til rimelige penge.

På mødet blev det forklaret, at der nu kan leveres mere end en standardpakke pr. lejlighed, og udbyderne har pligt til at tilbyde valgfrihed, hvis det er teknisk muligt. Basispakken vil for fremtiden blive betalt over huslejen, men derudover vil der kunne købes supplerende pakker, og der kommer prisstigninger på de større pakker. Om ikke andet så udløser nye programmer prisstigninger. Fladskærme har udløst store tekniske ændringer. Fra og med 2009 bliver digitalbox nødvendig for at modtage tv måske bortset fra de steder, hvor der i forvejen er kabelanlæg.

Der er således tale om en teknisk revolution, som der kun blev løftet en lille del af sløret fra på mødet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt