25-årsjubilæum

Ingelise på driften ønskes tillykke med jubilæet

af Marianne Stenberg

Den 22. februar fejrer Ingelise Thomsen 25-årsjubilæum som kontorassistent i Brabrand Boligforening. I alle 25 år har hun arbejdet på Driftskontoret, der servicerer beboerne i de 2400 boliger i Gellerupparken og på Toveshøj. Med det antal beboere, der hver dag kontakter Driftskontoret, er der ingen tvivl om, at det er et af de vigtigste knudepunkter i Gellerupparken og Toveshøj. Det er her beboerne ringer til, hvis vaskemaskinen er gået i stykker.

ingelisethomsen600.jpg

Ingelise Thomsen er næsten lige så gammel i jobbet som Gellerupparken og Toveshøj. De første beboere flyttede ind i de to afdelinger i 1972. I 1983 kom Ingelise til som kontorassistent. Hun beskriver sig selv og kollegaen Helle som en slags ”førstehjælpere” – det første sted man ringer til, hvis man skal have fat på boligforeningen.

Kollegaerne – varmemestre, gård­mænd og trappedamer på Drifts­kontoret – giver hende disse ord med på vejen: Kvik, spilder ikke tiden, skarp, bestemt og stædig – men på en positiv måde – en god arbejdskollega og altid hjælpsom.