Læserbrev

Undladelsessynder

Der er mange synder, et menneske kan begå. Senest guvernøren for New York, som havde mange besøg hos prostituerede. Det kostede ham posten. Han angrede. Hans kone stod ved siden af, da han offentliggjorde sin synd. Hun så meget trist ud. Kan hun tilgive ham?

Katolikkerne er vist bedre til at tilgive end os protestanter, selv om jeg jo faktisk har været ateist i 40 år. Men hvad, når selv en præst i Folkekirken kan få lov til at sige, at han ikke tror på Gud.

Man kan også synde ved at lade være med at gøre noget, som man burde have gjort. Det kaldes en undladelsessynd.
Selv om min “nabo” måske sidder alene og ser tv det meste af dagen, så går jeg måske ikke ind og snakker med ham, fordi jeg ikke orker det. Er dette en undladelsessynd?

Heldigvis har vi en beboerrådgivning i Brabrand Boligforening. De har hjulpet mig meget, men hvor meget kan de overkomme? Der er kun få ansatte.

En indvandrerkonsulent, som er kendt fra tv, mener, at der er behov for personlig kontakt til utilpassede unge og deres familier og helst i deres eget hjem.

Der er blevet ansat 22 “Meyere” i Gellerupparken til at hjælpe med at holde styr på affald m.m. Altså praktiske ting.
Samtidig er der lige pludselig 18 politibetjente og en politibil i stedet for 6 betjente i lokalpolitiet.

Kommer der også en tæt kontakt til de utilpassede unge og deres familier? Eller er der blevet begået en undladelsessynd?

Flemming Storvang
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Læserbrev”

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt