En millionær kom forbi Gellerup

En hemmelig millionær har været på besøg i Gellerup
for at finde projekter, som han ville støtte

af Helle Hansen. Illustration af Jesper Ankjær

hemmelig-millionaer.jpg
Kontaktstedet og Unge 4 Unge havde i begyndelsen af marts måned besøg af en af TV2’s hemmelige millionærer, som man skærmen for tiden kan følge på deres missioner rundt i landet.

I Gellerup var det millionæren Asger Jensby, som kom forbi forklædt som en ældre borger, der ville undersøge, om han skulle flytte tilbage til Gellerupparken, hvor han tidligere boede først i halvfjerdserne. Historien gik på, at han nu var efterlønner og måske interesseret i at bosætte sig i Gellerup for at  lave frivilligt arbejde i området.

I løbet af de 10 dage millionæren var installeret i en lille lejlighed på Gudrunsvej nåede han rundt og besøge flere projekter. Blandt andet Livsværkstederne og Cirkus Tværs. Og i Kontaktstedet var han en hyppig gæst og stod en aften  også for middagsmaden til de unge. Asger Jensby var også ude at gå med Unge 4 Unge på rundtur i Gellerupparken – og han deltog i et af deres medlemsmøder.

Efter de ti dages besøg lod Asger Jensby endelig sløret falder og tilstod, at han ikke helt var den ildsjæl, som han havde givet sig ud for. Om millionæren mødte op med en check ved besøgets afslutning, ja det må I alle i spænding vente på indtil efteråret, hvor millionærbesøget i Gellerup løber over skærmen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt