Afd. 1: Grøn rundgang

Afdeling 1: Hans Broges Parken

Træerne vokser, og der blev set på vedligehold


af Afdelingsbestyrelsen

Torsdag d. 24. april var det tid for den årlige grønne rundgang, hvor vicevært, inspektør, gårdmand og bestyrelsesmedlemmer vandrer omkring i området og kigger på ting – store og små – der trænger til at blive gjort.
Gruppen startede foroven på Solskrænt­en og kiggede på hegnet ved sandkassen og lågen til genbrugspladsen. Der var lidt, der skulle udbedres, og et dødt træ ved siden af lågen skulle fjernes. Vi talte om maling på legepladsen. Inspektøren har fået nogle tilbud på vinduesreparationer på Udsigten – nu skal arbejdet i gang.

Gårdmændene fortsætter med at skære vissen vegetation væk nederst på Udsigten ved J.P. Larsens Vej – og vi må nok have en gartner til at komme og rydde op.

Vi gik gennem nogle af gangstierne mellem husene – de fleste steder var der rigtig pænt – vi så dog et enkelt forsømt sted.
Vi talte atter om parkeringsforholdene på Hans Broges Vej, et løst håndtag på en gangdør i blok A og om muligheden for at inddrage en garage til knallerter. Vi gik forbi borde og bænke, der træng­er til en kærlig hånd og noget maling, og ved blok C er nogle buske blevet så høje, at de tager noget af lyset fra lamperne, så der er meget skummelt om aftenen; nogle af dem skal beskæres eller fjernes.

Havestykket ved gavlen ved børnehaven bliver let overgroet – der skal beskæres. Hvis nogle af træerne ved gavl­en skal fældes, skal det godkend­es på afdelingsmødet i september.

Dette var vist nogenlunde, hvad vi berørte; rundgangen sluttede med et stykke smørrebrød i selskabslokalet for de implicerede.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt