Afd. 4: Børn og unge fortsat på dagsordnen i Gellerup

Afdeling 4: Gellerupparken

Opfølgningen på borgermødets guldkorn om godt børne- og ungdomsliv finder sted på Samvirkets Kvartalsmøde


af Sebastian Adorján Dyhr

Samvirket i Gellerup og Toveshøj hold­er sit næste ordinære kvartalsmøde tirsdag den 3. juni i Livsværksstederne.
Her kommer de mange gode idéer og input fra borgermødet i GLOBUS1 den 29. marts på tavlen til debat. Idéerne kom frem i løbet af de to voksen-workshops, og emnerne spænder bredt og berører næsten alle på den ene eller anden måde de fire værdier, som er blevet udnævnt til områdets værdigrundlag: ”Tryghed for alle”, ”For­ældre går foran”, ”Fælles ansvar” og ”Ret og Pligt”.

”Fra Samvirkets styregruppes side er det planen, at debatten på kvartalsmødet skal være med til at udpege, hvilke af de mange gode idéer, der er opbakning til. Og derefter forventes det, at deltagerne i kvartalsmødet melder sig til aktiv at støtte op om de initiativer, der er enighed om at sætte i værk,” fortæller Helle Hansen, der er sammen med naboskaber Lene Christensen er sekretær for Samvirket i Gellerup og Toveshøj.

Samvirkets Kvartalsmøde er åbent for alle, der er interesseret i at være aktive i lokalområdet. Samvirkets Kvartalsmøde finder sted tirsdag den 3. juni i Livsværksstederne – med start kl. 16.30. Kvartalsmødet slutter kl. 19.00, hvorefter der er spisning for dem, som har tilmeldt sig. Tilmelding til kvartalsmødet kan ske på hhn@fa.aarhus.dk eller telefon 29 20 89 78.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt