Blok Party ’08 flyttet til efter ferien

Sommerens musikbrag i Gellerup er blevet skubbet til efter sommerferien
for at sikre et stort navn som LOC eller Outlandish.


af Helle Hansen

Planen om et Blok Party på plænen midt i Gellerup lørdag den 21. juni er blevet udskudt til efter sommerferien på grund af, at de store kunstnernavne ikke kan komme til Gellerup den dato.
”Vi har haft kontakt til både Outlandish og LOC, og begge orkestre vil meget gerne spille ved Blok Party; men de kan ikke i juni. Så lige nu er vi ved at finde en dato i august eller september, hvor begge bands forhåbentlig kan spille, og så kan det blive noget af et brag af en afslutning på vores Blok Party,” fortæller Oscar og Chadi, der er to af hovedkræfterne bag Blok Party ’08.
Sammen med resten af arbejdsgruppen bag Blok Party-idéen arbejder de også fortsat på at skaffe midler og støtte til det store musikprogram, som kommer til at løbe over hele dagen med et bredt musikudbud for både børn, unge og voksne.

Sommerfest med byen som gæster
Blok Party-musikdagen er også kulminationen på kampagnen ”Godt Børne- og Ungdomsliv i Gellerup og Toveshøj”, som har fundet sted hen over foråret.
Det er Samvirket i Gellerup og Toveshøj, som står bag kampagnen – og Gellerupparken holder Blok Party som en stor sommerfest for alle beboere med resten af byen inviteret med som gæster.

Stiftelse af ny forening 2. juni
Men en stor musikdag i Gellerup kan ikke lade sig gøre uden massiv opbakning fra lokalområdet. Sidste sommer var over 100 lokale frivillige med til at gøre Blok Party ’07 til en god oplevelse.
Arbejdsgruppen bag Blok Party planlægger nu at stifte en ny forening, fordi det gør alt arbejdet med at forberede musikarrangementet meget nemmere i forhold til at søge støtte hos fonde og andre bidragsydere.
Der holdes stiftende generalforsamling for foreningen ”Blok Party” mandag den 2. juni kl. 16.30 i Beboerhuset Yggdrasil, Dortesvej 35 A. Her er alle interesserede meget velkomne til at møde op og være aktive i foreningen.

Sidste nyt om Blok Party
På den stiftende generalforsamling vil der også være mulighed for at høre nærmere om, hvor langt arrangørerne er nået med at forberede koncertdagen – og der vil være mulighed for at melde sig som frivillige til nogle af de mange opgaver, som følger med et sådan arrangement. Det kan handle om salg, forplejning, oprydning, sikkerhed og pr.

Vil du høre mere, så kontakt naboskaber Lene Christensen 86 25 10 16 – e-mail: naboskaberne-lene@stofanet.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt