Gå til madlavning, svømning eller biografen med en guide

Få hjælp og kom i gang med dine interesse

af Ole Thvilum, Livsværkstederne

Hvad enten du interesser dig for syning, engelsk, AGF, kunstmuseer, fitness eller frimærker, så læs videre, vi har nemlig alle sammen interesser – nogle skal måske lige grave dem lidt frem – men de er der.
Interesser er for de fleste noget, der bedst dyrkes sammen med andre. Her kommer Guideordningen ved Livsværkstederne ind.

guide.jpg

I ordningen gives der mulighed for, at man kan dyrke sine interesser sammen med andre. Har du det måske lidt svært ved at komme af sted – det kan jo skyldes mange ting – ja så er der mulighed for at blive guidedeltager. Det betyder, at du får tilknyttet en person, som er din guide. Guiden kan tage sammen med dig ud og dyrke din interesse.

En guide er som udgangspunkt en person af samme køn som dig selv. Guiden har samme interesse som dig og hjælper dig i gang med at dyrke din interesse. Måske kan I sammen dyrke cykelture i omegnen, gå til squaredans, komme i skakklubben eller melde jer til keramik. Der er meget vide grænser for, hvilke aktiviteter som falder ind under ordningen.

Du kan læse om Livsværkstederne på
www.livsvaerkstederneigellerup.dk
I øvrigt er du altid velkommen til at besøge Cafe Vita, hvor der hver dag sælges kaffe, kage, vand, smørrebrød, lune retter og varm mad til meget lave priser.
Cafe Vita har åbent:
Mandag: 10.00 til 18.30
Tirsdag til fredag: 10.00 til 15.30 (torsdag dog helt til 19.30)

Både guider og deltagere søges
I guideordningen skabes rammerne for, at mennesker kan mødes og dele fællesskab med hinanden. Her mødes guidedeltagere med guider, og det er op til de to at aftale, hvad en fælles tid skal indeholde. Nøgleordene er gensidig respekt og interesse.

Livsværkstederne, som ligger ovenover Føtex i City Vest, har fået penge fra Integrationsministeriet til Guideprojektet, som allerede er skudt i gang, der efterlyses derfor guidedeltager og guider:
For at blive guidedeltager kræves blot af dig, at du gerne vil dyrke en af dine interesser, men måske mangler gå-på modet, hvis du skal gøre det alene.
For at blive guide kræves, at du interesser dig for det pågældende område og har lidt og noget kendskab til det. Du er villig til, som frivillig at ”guide” en guidedeltager ind i interessen og dyrke den sammen med ham/hende.

guidekoordinator.jpg

Hvad enten du ønsker at blive guide eller guidedeltager, skal du melde til:
Mari Saigusa Nielsen
Livsværkstederne i Gellerup
Gudrunsvej 7, 1. Gellerup
8220 Brabrand
Tlf.nr.: 86 25 95 99 Mobilnr.: 21 38 64 96
Mail: mari@livsvaerkstederneigellerup.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt